tiistai 8. maaliskuuta 2016

Blogin jatko?

Aina aika ajoin olen miettinyt tämän pikkuisen blogini jatkoa...

Olen miettinyt onko tällä blogilla paikkaansa muuta kuin omana päiväkirjana ja tuttujen kuulumisten päivittäjänä? Pitäisikö miettiä uusiksi mitä tältä blogiltani haluan ja mitä haluan tuoda esiin? Pitäisikö aloittaa kokonaan uusi vai päivittää vanhaa? Pitää taukoa vai lopettaa kokonaan? Toisaalta ajatus täysin puhtaalta pöydältä aloittamisesta kutkuttaa.

Lukiessani vanhoja alun postauksia tuli hiukan huvittunut olo.. Visuaalisesti blogi on ainakin kehittynyt mutta riittääkö se? Pitäisikö kuvatulvien sijasta keskittyä laatuun ja postata useammin vähemmillä kuvilla? Pitäisikö pysytellä vain asiassa ja jättää henkilökohtaisuudet pois?  

Laskurin mukaan porukkaa kyllä käy lukemassa mutta kovin hiljaista on vaikkapa kommentti-osiossa. Toki oma ajoittainen hiljaisuuskin ja postausvauhti on vaikuttanut asiaan. Höpöttelen täällä kuitenkin lähinnä yksikseni.

Sana on vapaa. Tuleeko ajatuksia?
Olisi kiva jos kertoisit miksi tätä blogia luet ja haluatko tehdä niin jatkossakin?

Keväisen kehityskeskustelun ja uusiutumisen aika on nyt.

10 kommenttia:

S kirjoitti...

Nuo on niitä juttuja, mitä itsekin tuli pohdittua.. Pidinkin sitten parin vuoden breikin ja nyt taas maistuu bloggailu, mutta teen juttua ehkä vähän eri näkökulmasta kuin ennen :) Mä käyn täällä sun sivulla katsomassa kauniita kuvia ja massasta poikkeavaa tunnelmallista ja värikylläistä sisustusta :) Ja myös kuulumiset aina kiinnostaa <3

Sarita kirjoitti...

Aivan! Ihana kun kommentoit. Itse asiassa kävit mielessä tätä asiaa taas pohtiessa.. Arvasin että ymmärrät. :) Joskus sitä puhuttiinkin siitä kun jotkut perustaa sen mielikuvan bloggaajasta kirjoituksien perusteella vaikka se on vain jokunen prosentti elämästä mitä täällä jaetaan. Kiva kuulla että kuvat ja sisustus saa palaamaan. <3

murmeli kirjoitti...

Uusi tai vanhan päivitys, up to you, mutta älä vaan lopeta! Mulle tulee sähköpostiin blogipäivitykset ja aina ne luen.
Syykin on hyvä; tulee tunne, että kuljetaan yhdessä vaikka kaukana ollaankin <3 . Ja toinen on inspiraatio ja innoitus. Mie, joka aina olin ajatellut olevani huono piirtämään ja vailla minkäänlaista taiteellista taipumusta oon saanu maalattua koko talon kaikki sisäseinät ja tehtyä kaikenmaailman omastakin mielestä kohtuuonnistuneita kuvatuksia ja tehostuksia niille. Siun esimerkki antaa ideoita ja rohkeutta kokeilla jotain uutta, vaikka se poikkeaakin valtavirrasta. Opetat meitä lukijoita olemaan erilaisia. Ja saat miettimään estetiikkaa uudesta vinkkelistä. Kaiken ei aina tarvi olla niin kuin on tottunut, joskus voi olla sohva vinossa keskellä huonetta vaikka kellään muula ei olisi ;)

Toinen minkä seuraamisesta nautin on taiteilijan kehityskaaren seuraaminen. Miulla on ollu etu olla pulkassa jo niin pitkään. Vanhoja valokuvia katellessa putkahti esiin kuva sinikeltaisesta maalauksesta, joka oli maalattu aaltoreunaiselle taulupohjalle. Unohtamatta sitä suurta palloa ja niitä kehyksiä. Kehykset elää edelleen reunustaen miun mielestä paljon parempaa taidetta. Tekniikka, toteutus ja värien käyttö on kehittyneet vuosien mittaa huimasti ja sitä on ollu ilo seurata.

Joten älä kokonaan lopeta, mutta älä myöskään ota paineita. Asiat niille kuuluville paikoilleen, jos jokin rasittaa tai vie liikaa aikaa niin jotain täytyy muuttaa. Luotan siihen, että keksit kyllä mitä, miten ja kuinka usein.

-murmelimamma

Sarita kirjoitti...

Murmelimamma: Ääääk ja iiik!! Kiitos! Ihan liikutuin! Rivien välistä jotenkin sain luettua että on ihan ok olla oma vähän omituinen itsensä. <3 Ihanaa jos oot voinut ammentaa inspiratiota ja rohkeutta, se on parasta palautetta.

Vino sohva sai aikaan lähes huutonaurua. Kovin tylsää että nykyinen on ihan suorassa. ;)
Iso halaus ja kiitos, mie en edes tiennyt että blogia hirveästi seuraat. Pus!

Anonyymi kirjoitti...

Uusia maalauksiasi ootellessa,piipahdan useinki blogissasi,Sarita. Ethän lopeta! Voisit ehkä syventää kirjoituksiasi siltä osin, miten esimerkiksi luonto inspiroi sinua maalaamaan ja kertoa miten koet uuden päivän ja mitä harrastat. TAIKKA ALOITTAA ALUSTA ESIM . NIIN, ETTÄ OLISI KAKSI ERILLISTÄ BLOGIA . Siis toinen taiteestasi kertova ja toisessa ammattiisi liittyvä osio.EHDOTTAA: Anonyymi

Sarita kirjoitti...

Hei anonyymi! Kiitos ehdotuksista. Mielenkiintoisia ajatuksia.. Taidetta ei ole vähään aikaan syntynyt. Ehkäpä kevät tuo inspiraation ja ideoita taas maalaamiseen. Työasiat olen jo siirtänytkin kotisivuilleni.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkee tykkään lukea mitä skriivailet ja kovasti ihastelen kuviasi <3
Oon vain huono kommentoimaan mithään..
Ja sittekkö kommentoin ni se on jottain töksähtävvää, kuten esim "vähän liian tavallinen", sori ;oD
:o) <3

Sarita kirjoitti...

Heh, mutta eihän se haittaa kun ite oon ollu samaa mieltä! ;) Liian tavallinen ei vaan sovi 💛 Kiitos kun ymmärrät.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Luen aina postauksesi! Tykkäisin, jos kertoisit enemmän ajatuksistasi ja terveydentilastasi, kun olet puhunut siitä kroonikon elämästäkin. Mikä on auttanut vointiisi ja mikä huonontanut, se kiinnostaisi. Talujasi ja kuviasikin on kiva katsella. Kiinnostaisi tietää haluatteko olla kaksin vai haaveiletko lapsista.Mitä harrastat ystäviesi kanssa, sekin kiinnostaa. Kotimaan arki ja lomat kiinnostavat enemmän kuin lukuisat ulkomaan kohteiden kuvat. Jatka ihmeessä, vaikka on hiljaista välillä kommenttiosiossa.

Sarita kirjoitti...

Hei anonyymi! Pääsääntöisestihän tämä on taide- ja sisustusblogi. Kovin henkilökohtaisia asioita en ala täällä käsittelemään. Ainakaan noin yksityiskohtaisesti. Kiitos ajatuksista ja ehdotuksista.