perjantai 26. helmikuuta 2016

Persikka + Aprikoosi = Persikoosi

Joulukuussa meille saapunut takka oli alkuun vain betonipinnalla. Tässä takassa on se kiva piirre että koska pinta ei juurikaan kuumene, sen voi pinnoittaa melkein millä vain. 

Taustaakin pähkäilin pitkään että millaisen siitä haluaisin. Alkuun se vain rapattiin ja maalattiin metallinhohtoisella taikamaalilla. 


Takka betonipinnalla. 


Maalattuna sekä päältä että taustasta. 

Takan maalasin pehmeän valkoisella ja keskiosan käsittelin Taika Stardustilla. Sen himmeähkö kultainen hilepinta tulee esiin kun valo osuu siihen. Näin simpukkavalaisin sai kivan kullanhohtoisen visuaalisen kaverin tilaan. 

Tausta näytti kuitenkin betolux-hivelyn jälkeen jotenkin rumalta ja sekavalta. Se kaipasi väriä ja tasaisuutta että takka tulisi paremmin esiin. Laitoin vielä takan lähelle vaalean verhon ja kaikki näytti niin kalpealta ja hengettömältä. Lähetin ystävälleni tilasta ja uusista verhoista kuvan ja hänenkin kommentti oli: 
"vähän liian tavallinen." 

Edellisenä yönä en ollut saanut nukuttua. Mielessä pyöri vain persikan ja aprikoosin värisiä seiniä. Persikat ei vaan jättäneet rauhaan. Ei auttanut muu kuin alkaa etsimään oikeaa sävyä ja lähteä maalikauppaan. 
Valitsemani sävyn nimesin kirkkaaksi persikoosiksi kun se ei ollut oikein persikka eikä aprikoosikaan vaan jotain siltä väliltä, valaistuksesta riippuen.
Laitoin instagramiin kuvan maalista ja sain kommenttia että jos olisi yksi väri jolla pitäisi kuvata minua niin se olisi tämä.  ♥ ♥   
Tila sai vielä pehmeyttä ja kohotusta vaaleista palloverhoista jotka niin ikään tuo visuaalista kaveruutta simpukkavalaisimelle. Listat puuttuu edelleen mutta muuten tila alkaa olla kivasti kuosissaan. 

Mieluisan lopputuloksen varma merkki on kuitenkin se että muutos saa hymyn huulille joka kerta kun tilaan astelee. Ystäväkin tuumasi: "No ei oo poka tavallinen enhään." Joka vuotinen kevään valon hehkutus alkakoon!  

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ettekö meinaa mitään listaa laittaa tuohon väliin, siis ruskean ja persikan yhteyskohtaan?

Sarita kirjoitti...

Tekstissä mainitsin että listat vielä puuttuu.. Eli juu, ei jää noin rumasti sentään. :)

S kirjoitti...

Kaunista ja tunnelmallista tuli! ♥