maanantai 12. lokakuuta 2015

Lokakuinen työhuone

Teen töitä yhä enemmän kotitoimistolla. Pöytää on väännelty ja käännelty ympäri huonetta ja järjestystä vaihdettu moneen kertaan. Aiempi työpöytäviritys osoittautui liian korkeaksi. Sain niskani, hartiani ja käteni niin kipeäksi ettei nukkumisestakaan meinannut tulla mitään. Työtuolikin osoittautui liian kovaksi ja epäergonomisen malliseksi. Maalatessa se on ihan ok mutta koneella pidempään istuessa paikat puutuvat ja tuntuu ettei veri enää kierrä jaloissa. 
Työhuone edellisen kerran myllättynä helmikuussa

Siispä täytyi lähteä työpöydän ostoon ja työtuolikin meni vaihtoon. Ei ehkä vielä lopulliseen muotoonsa mutta parempaan istuttavaan ja pehmeämpään vaihtoehtoon.


Työpöydäksi valikoitui Ikean Malm-sarjan pöytä jossa liikuteltava sivupöytä. Sivupöytä on tuikitarpeellinen kun kaiken maailman paperia ja piirustusta seilaa pöydällä. Avohyllyt sai lähteä pölyä keräämästä. Työtuolina on nyt terveyskeskuksen vanha rullatuoli. Siinä on niin hyvä ja ryhdikäs istua. Mikä parasta se on pehmeä eikä paina reisiä eikä verenkiertoa jumiin. Lahjaksi saatu värikalenteri ja ystävän salaa jättämä rakkauslappu. 
Työpöydän yllä muiden muistilappujen lomassa hymyilyttämässä. Ehkäpä tämä järjestys kestää taas jonkun aikaa. 

Ei kommentteja: