perjantai 17. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Eräs ihanainen lukijani oli kovin pahoillaan kun "et ole edes blogia päivittänyt!" Tuntui kivalta kun joku kaipasi. Tässä on ollut kaikenmoista reissua ja olen ihan tarkoituksella levännyt ennen kuin kevään uudet kuviot alkavat. En ole voinut niistä vielä hirveästi puhua mutta kaikki aikanaan. Ensi viikolla on jotain hyvin jännää tiedossa ja sitten selviää jatko.

Tässä kuitenkin muutamia kuvia viime aikaisista touhuista.Olen ollut tässä tämän vuoden lähes liikuntakiellossa mutta nyt päätin lähteä taas laskemaan kun oltiin mökillä ystävien kanssa. Oltiin koko päivä rinteessä ja oli aivan mahtavaa! Keli ei olisi voinut olla parempi. Naama taisi hiukan jopa palaa. Seuraavana päivänä käytiin vielä lyhyt pyrähdys ladulla. Pikkuhiljaa täältä taas noustaan! Ilta oli ihana viettää kodassa, istuskella porontaljoilla, paistaa makkaraa ja jutella henkeviä. 


Ihanainen ystäväni lähetti lahjaksi Nalle puh ja johtamisen taito- kirjan kun kuuli uusista mahdollisista työkuvioistani. Mitään suurta johtajaa miusta ei olla leipomassa mutta erään projektin johtamiseen se liittyy joten kirjan peruskuviot siihen kyllä sopii. Mukavan leppoisa kirja lukea. Sain myös samaiselta ystävältäni tiukan vinkin: 

Osta jakkupuku! 


Lunta on vielä hurjasti mutta kyllä se kovaa vauhtia sulaa. Täytyy alkaa ottaa aurinkokylpyjä terassilla jotta iho tottuisi aurinkoon. Tänään istuin jo vähän aikaa terassinovi auki lattialla päiväkahvilla auringonvalossa kylpien ja miettien että minkä värisen jakkupuvun hankkisin jos hankkisin.

Niin ja päivitinhän mie bannerinkin yksi päivä! Mitä tykkäätte? 

Ei kommentteja: