sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Avaruuden ikkuna, 2015


Kun aloin tätä taulua maalata, oli mielessäni maailmankaikkeuden huima suuruus ja ihmisen valtava pienuus sen rinnalla. En usko että tuo kaikkeus ja ihminen siellä jossain on vain sokeaa sattumaa. Kaikella on suunnittelija ja tekijä. Tämäkään taulu ei syntynyt itsestään.

Ystävämme tulivat käymään ja toinen heistä alkoi laulaa J.Karjalaisen "avaruuden ikkuna" biisiä. Se sopi tilanteeseen niin hyvin että sillä hetkellä päätin että se tulee taulun nimeksi. 
 Avaruuden ikkuna, 2015

pyöreä, 80cm halkaisija
akryyli


4 kommenttia:

Satu/Villa Fox kirjoitti...

Upea!

Anonyymi kirjoitti...

No, nyt on kyllä erikoisen mielenkiintoinen maalaus! Salaperäisiä silmiäkin taas löytyy maalauksestasi. Oletko tietoinen miksi taiteilijat ovat käyttäneet niitä aina maalauksissaan?

Sarita kirjoitti...

Kiitos Satu! <3

Anonyymi: Tässä tapauksessa nuo silmät on galakseja mutta olen joskus kuullut tuon silmä-asian. Joku on myös joskus sanonut sen olevan piilevää hulluutta. Tiedä häntä. :D Onko siulla asiasta tarkempaa tietoa?

Anonyymi kirjoitti...

Hui kauhea!Onkos minullakin sitten piilevää ....uutta? Reidar S. kertoi josssain hänestä tehdyssä ohjelmassa miksi jo" ammoin" on taiteessa maalattu silmä.Joko näkyviin tai piilotellusti.