perjantai 5. joulukuuta 2014

Hulinaa hiljaisuudessa

Blogissa on ollut hetken hiljaista. Piti ottaa aikaa itselle ja pitkästä flunssasta paranemiseen.. Katsoin elokuvia ja yritin levätä mahdollisimman paljon.

Katsoin vanhan lempielokuvan The Great Race joka on tehty vuonna 1965. Katsoin sen aina pienenä VHS:ltä moneen kertaan kipeänä ollessa. Viimeeksi olin katsonut sen ehkä 15 vuotta sitten joten nyt  oli aika taas päivittää muistoja tuosta elokuvasta. Eikä se pettänyt tälläkään kertaa!Kuva täältä


Viikko meni myös reissussa. Kävin vanhalla koulullani lisäkoulutuksessa. Koulu oli muuttanut Vantaalta vanhaan tekosilkkikutomoon Vallillaan. Aivan ihana paikka ja tilat niin upeat! Korkeaa tilaa, vanhaa tiiliseinää, betonipintaa ja visuaalisesti kiehtovaa tunnelmaa. Kaksi päivää opiskeltiin projektinhallintaa tv:stä tutun sisustusarkkitehti Lars "Lasse" Räihän pätevällä ja rennolla opastuksella. 


Koulupäivien jälkeen hyppäsin junaan ja kertasin kurssiaineistoa. Aika tuhtia tekstiä, opittavaa ja kotitehtävää tuli. Muutaman päivän sitten täteilin rakkaiden kanssa. Siskon tytön kanssa saatiin pieni hetki myös kaksin ja hänen toivomuksestaan sitten maalattiin yhdessä. Kivaa oli.
Pääkaupunkiseudun ja hämeen mustat maisemat vaihtui pian lumiseen tunnelmaan. Niin ihana kun onkaan käydä välillä kaupungin hulinassa, on ihana tulla kotiinkin rakkaan kainaloon ja omaan kotiin. Taas otetaan ihan iisisti. Vähän on töitä tälle kuulle mutta muuten lepäillään ja nautitaan tunnelmasta. Pitkästä aikaa maistelin gluteenittomia pipareita homejuuston kanssa ja voi pojat ne maistui hyviltä! Kaivelin langat ja virkkuukoukunkin esiin rauhallisia iltoja varten. 
Pian on hääpäivä ja jokavuotista reissua joten blogissakin on luultavasti hetken taas hiljaista. Ihanaa loppuvuotta kaikille lukijoille! Keksitään ensi vuodelle sitten taas kaikkea uutta kivaa! Eiks vaan? :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä virkkaat tuossa kuvassa?

Sarita kirjoitti...

Korvaläpällistä myssyä. :)