lauantai 4. lokakuuta 2014

Ne sairaalatuolit

Tuntuu että kaikki tapahtuu nykyisin niin hitaasti... Mutta välillä elämässä on tilanteita että on pakko hidastaa, kerätä voimia ja inspiraatiota. Blogikin on nykyisin vähän slow motionissa.

Sairaalatuolit odottaa vielä sirompia käsinojia ja jalkatukia. Toiseen saa myös irrotettavan pöydän joka toimii oivallisena läppäripöytänä. Läppäri sohvan nurkassa ei ole kovin ergonominen mutta tämä ratkaisu olisi erittäinkin toimiva koska tuoleissa on tukeva ja ryhdikäs istua. Pöytälevy vain on niin huonossa kunnossa että se vaatii myös vielä uusimisen.

Pikkuhiljaa.

Muutosta havaittavissa kuitenkin. 
Oon niiin iloinen että uskalsin valita tuon turkoosin kankaan, se meni nappiin! 


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa hyvä valinta tuo turkoosi. Tuolit tosi makeet, juuri Sinun näköset ja passais ne minunki huusholliin:)

Odotan mielenkiinnolla millaiset käsinojat laitat.

Sulla on muuten tuo banneri aivan huippu hyvä.

Iloisin terveisin Elsa

Anonyymi kirjoitti...

Turkoosi kangas on kaunis! Tuolien muotokieli taas ei minun silmiäni hivele, mutta makujahan on niin moneksi. Tuolit ovat tosiaan väritykseltään kuitenkin alkuperäistä paljon kivemmat.

Mitä töitä sinä nykyään eniten teet:sisustussunnittelua vai taulujen maalausta vai jotakin muuta? Tuntuuko, että yksityisyrittäjänä toimiminen on taloudellisesti ja muuten hyvä ratkaisu? Tuleeko työtarjouksisa sinusta riittävästi vai kaipaisitko lisää toimeksiantoja? Markkinoitko itseäsi muutenkin kuin netissä?

Itseänikin kiinostaa tuo yrittäminen, mutta se tuntuu taloudellisesti riskaabelilta. Helpottaisi, jos mies tienaisi meille kahdelle tarpeeksi ja itse voisi ansaita vaan siihen päälle ylimääräistä plussaa. Mutta tässä tilanteessa ei ole helppoa alkaa luottamaan, että asiakkaita tulisi nopeasti tarpeeksi, jotta muita tuloja ei tarvittaisi.Täytyy pohtia ja kehitellä asiaa pikku hiljaa eteenpäin. Monethan on kyllä yrittäjiä jonkun muun päivätyön lisäksi, mutta siinä on vaarana uupua.

Olisi hienoa, jos ehtisit/ jaksaisit blogata vaikkapa kerran viikossa.Sun blogia on kiva lueskella! Toivttavasti olet ihan suht kunnossa, vaikka kroonikoksi itseäsi tituleeraatkin. Onko sun terveystilanteessa paljon vaihteluita vai onko se suht tasainen? Olisi kiinnostavaa lukea siitäkin ja miten se vaikuttaa elämääsi.

Mukavaa syksyn jatkoa!

Maiju

Sarita kirjoitti...

Kiitos Elsa! Kangasta jäi vielä yhteen tuoliin.. ;)

Maiju: Olipa mukava kuulla että tykkäät lukea blogiani ja niin moni asia kiinnosti. Kiitos kommentistasi!
Terveystilanteeni on tosiaan vaihteleva kun on 3 kroonista sairautta jotka provosoi toinen toisiaan. Valitettavasti nyt on se hetki että en ole oikein kunnossa, senkin takia on ollut täällä niin hiljaista kun voimat olleet vähissä.
Työni saan onneksi tehdä kotitoimistolla, se helpottaa kovasti. Päätyöni on suuunnittelu. Tauluja teen inspiraation mukaan ja kun tilauksia tulee. Täysipäiväiseksi yrittäjäksi en vielä itsekään ole uskaltanut lähteä vaan laskutan työni laskutuspalvelun kautta. Olen siis ns. sivutoiminen yrittäjä ainakin toistaiseksi.
En ole terveysjutuistani kamalasti kirjoitellut kun jotenkin se on tuntunut liian henkilökohtaiselta ja taas toisaalta en tiedä kiinnostaako ketään.
Ehkäpä kirjoitan toivepostauksen noista kysymyksistäsi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Olisi kyllä todella kiinnostavaa, jos kirjoittaisit enemmän myös terveysasioista ja kroonisista sairauksistasikin ja miten pärjäät niitten kanssa. Kiinnostaisi myös lukea lisää siitä mitä kaikkea syöt ja mitä taas vältät ja eritoten mitä tapoja käytät hoitamaan tai vahvistamaan terveyttäsi.

Itse luen sisustublogeja, hyvinvointiblogeja ja myös ns kroonikkoblogeja eli sellaisia blogeja, missä jotain sairautta sairastavat ihmiset kertovat terveydentilastaan, haasteistaan ja siitä, mitä keinoja ja hoitoja ovat löytäneet pärjäteäkseen ja miten hoidot ja ruokavalio auttavat vai auttavatko ja mistä kaikesta taas tulee takapakkeja. Minusta nuo terveysongelmaisten blogit ovat erityisen kiinostavia (jopa kaikkein kiinostavimpia) ja antavat näkökulmaa omaankin elämään ja opettavat kiitollisuutta terveistä päivistä. Ne opettavat myös nöyryyttä sen edessä, että elämässä ei koskaan tiedä mitä voi sattua ja sitten pitää vaan parhaansa mukaan opetella elämään ilmenneiden haasteiden kanssa.

Kroonikkoblogit antavat myös kivasti vertaistukea monille samojen tai samankaltaisten ongelmien kanssa painiville. Samoja sairauksia potevat löytävät niihin usein sankoin joukoin lukijoiksikin. Itse tosin luen sellaisiakin blogeja, joiden bloggaaja kärsii ihan eri sairauksista kuin minä. Ne ovat jokatapauksessa hyvin avartavia ja usein koskettaviakin.

Tsemppiä haasteittesi kohtaamiseen!Odottelen innolla, että avaat mahdollisesti lisää blogissasi myös tätä terveydentilapuoltasi ja tuntojasi ja kokemuksiasi kroonikon elosta. Samoin just nämä terveydenhoitoratkaisusi ja hyviksi kokemasi reseptit sinulle sopivista terveellisistä ruuista kiinnostaisivat kovasti!

Terkuin Miksu

Sarita kirjoitti...

Heippa Maiju/Miksu.

Aloin jo eilen tekemään postausta noista aiemmista kysymyksistä.. Kiitos tsempeistä! :)