perjantai 17. lokakuuta 2014

Hay Mega dot

Tykkäämme molemmat köllötellä sohvalla. Jossain vaiheessa iltaa jompi kumpi yleensä kiikuttaa paikalle tuplatäkkimme makkarista tai vieraspeiton. Jotka taas sitten lojuvat puoliksi lattialla ja pölyyntyvät. En tykkää. Hakusessa on ollut siis mukava torkkupeitto sohvalle. Ei mikään villainen/keinokuituinen, kutittava ja liian pieni hörhöke vaan puuvillainen, helposti pestävä ja tarpeeksi iso jotta tarvittaessa molemmat mahtuu sen alle mukavasti. 
Hayn Mega dot-peitto on näyttänyt kuvissa kivalta mutta väreissä ei ole ollut oikein sopivaa. Finnish design shopissa sitten näin nämä peitot alessa joten päätin tilata testiin kullankeltaisen version. Toinen puoli on tummahko beige. 
Kivasti tuo väriä ja pallokuvio on ihana mutta toisaalta onko se jopa liian jotenkin... öööö.... En löydä nyt oikeaa sanaa kuvailemaan tilannetta. Aluksi se tuntui jotenkin liian tunkkaiselta mutta toisaalta sitten taas ei. Jos näitä peittoja myytäisiin helmiäishohtoisena luonnonvalkoisena tai vaalean beigenä, en epäilisi hetkeäkään. Simpukkalamppumme saisi siitä oivan visuaalisen kaverin.

Isäntä kun kotiutui illalla töistä, halusin kokeilla miten tämä sitten käytännössä toimisi.
Hyvinhän sinne ainakin mahtuu. Itseasiassa peitto on niin iso että vaikka istumme eri päissä sohvaa niin mahdumme silti saman peiton alle.

Tämä tapaus on sittenkin tullut jäädäkseen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana peitto! Se tuo kivasti iloista, aurinkoista väriä ja jotenkin keventää ja virkistää huoneen värimaailmaa. Keltainen väri sointuu mukavasti yhteen muitten värien kanssa ja tuo esille myös muita huoneen keltaisia, pienempiä väripilkkuja.Näistä muodostuu mukava, yhtenäinen jatkumo. Tykkään! Huoneen ilme ilostui ja kirkastui kerralla 50 prossaa! :)