torstai 24. heinäkuuta 2014

Sipsiä omalta kasvimaalta

Kasvimaalla kasvaa kaverit ihan silmissä! Joka ilta olen hakenut salaattitarpeet ulkoa, romainesalaattia ja punajuuren lehtiä. Tilliäkin vein jo lahjaksi. Parsakaalejakaan ei ole ainakaan vielä joku yöllinen ryökäle syönyt niinkuin viime kesänä. 


























Pienestä kylästämme ei lehtikaalta koskaan saa joten kasvatin sitä nyt ekaa kertaa itse. Nekin on jo melkoisen kokoisia ja päätin nyt kokeilla kauan haaveissa ollutta lehtikaalisipsien tekoa.













LEHTIKAALISIPSIT

Uuni n.150 astetta

Huuhtele lehtikaalet, poista varsiosa, paloittele ja levitä pellille.
Pyörittele palaset öljyssä ja haluamissasi mausteissa. 
Laita uuniin 15-20 minuutiksi. 

Anna jäähtyä ja nautiskele! 



 NAM!
(kaksi pellillistä meni kerralla että heilahti)


Tänään hain ekan kesäkurpitsankin kasvimaalta parempiin suihin. 

Ei kommentteja: