sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Matkapäiväkirja: Budapest, Romantiikkaa Tonavalla

Olin varannut meille jo hyvissä ajoin paikat Tonavan risteilylle. Sain sähköpostiin vahvistuksen joka piti tulostaa ja mennä sen kanssa ilmoittautumaan paikkaan A. Majapaikastamme oli kilometri paikalle nimeltä Duna PalotaKäveltiin hyvissä ajoin paikalle lunastamaan lippumme. Aikaa jäi vielä ihastella upeaa rakennusta sisältä ennen kuin läksimme porukalla parijonossa kohti satamaa.Ilma oli leppeä ja puolipilvinen. Tasan vuosi sitten oltiin Pariisissa Seinellä ja nyt Tonavalla. Lähtiessä laivasta soi titanicin biisi ja eräs englantilainen mies meinasi saada sydärin, oli vissiin vähän jännittänyt risteilyä.

Ilta alkoi vasta hämärtymään joten lähdimme kohti ketjusiltaa, funikulaaria ja kalastajanlinnaketta. Sen halusin nähdä vielä pimeällä. 
Funikulaari // Budavari Siklo


Aivan ihana ilta. Risteily oli kiva ja kalastajanlinnake on niin upea! Kun pimeä koittaa ja kaikki valot syttyvät... Uskomattoman hienoa! Päätimme vielä istahtaa joen rantaan Paris Budapestin terassille. Olimme saaneet tilattua kunnes alkoi salamoida ja jyrähdellä. Pikkuhiljaa alkoi vettä tihkuttaa joten siirryimme sisälle. Tarjoilijoilla alkoi kova kiire saada pehmusteet terassilta myrskyltä suojaan.


Myöhemmin tilattiin vielä kivan illan kunniaksi lasi oikeaa shampanjaa.  

Tarjoilija: "Is this a special occasion?" 
(Onko tämä joku erityinen tilanne?) 

Isäntä ei myöntänyt. 

Tarjoilija: "Well, everyday with her is a special occasion." ;) 
(No, jokainen päivä hänen kanssaan on erityinen)

Siinäpä jokaiselle suotavaa ajatusmallia kumppanistaan. Myöhemmin tarjoilijamme tarjoutui ottamaan meistä vielä kuvan muistoksi. Saimme ehkäpä parasta palvelua ikinä tässä paikassa. Tunsimme itsemme tervetulleiksi vaikka ei mitään isoa ja ihmeellistä tilattu.

Juostiin romanttisesti sateessa kastuen ja kikattaen kämpille. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmaa <3 -Janet