keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Lisää "romua" huusholliin

Meille on alkanut ajautumaan yhä enemmän hauskoja huonekaluja. Pitkään haaveilin eräistä erikoisista tuoleista ja nyt sain ne hankittua meille. Industriaali ja retrotyyli yhdistyy näissä vanhoissa sairaalan päivähuoneen tuoleissa täydellisesti. Olen pähkäillyt niiden tulevaa väriä, materiaalia ja muita muutoksia. Nyt kangas on tilattu ja tuolit lähtevät verhoiluun seuraavalla viikolla.
Kutkuttavan jännää nähdä nämä sitten valmiina. 

Mitä sie tekisit näille? Tuliko visioita? 

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostava projekti, vaikka itse en juuri noita tuoleja lähtisi verhoilemaan. Erilaisen tyylin ystävä kun olen. Tuo turkoosi väri, jota suunnittelet, vaikuttaa kyllä kivalta.

Paljonko noitten tuolien varhoilutyö maksaa? Jos et vielä tarkkaan tiedä niin kerro kustannusarvio. Kiinnostaa kovasti.

T:Maaru

Sarita kirjoitti...

Hei Maaru! Kiva kun kommentoit. Kun tuolit ovat valmiit niin saatan eritellä kustannuksia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuolista tuli mieleen huru-ukot vanhasta suomalaisesta elokuvasta,he kun ottivat luvatta tuolin käyttöönsä ja laskettelivat ladon korkealta sillalta sillä. ja lopulta se hajosi kokonaan.Ei siis positiivista visiota mulle tullut.Taitaa tämä tuoli olla poistettu TK:n varastoon, olen tällaisia nähnyt siellä joskus en kyllä itse huolisi tuommosta.

Sarita kirjoitti...

Kiitos anonyymi kommentista! Miusta tuo oli kyllä hauska mielleyhtymä. Tosin en ole elokuvaa nähnyt.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Nuissa tuoleissa on pyörät ja muotoilu tosiaan kolkon sairaalamainen. Mielleyhtymäksi tulee, että joku hoitsu siirtelee tuolilla dementoitunutta tms potilasta sairaalan osastolla tai hoitokodissa.

Mie kiikuttaisin kyllä tuolit suosiolla kiertoon vaikkapa päällystettäviksi kestävällä, likaa hylkivällä Marimekon pirtsakalla kukkakankaalla jollekin osastolle juuri.Iloinen kangas veisi huomiota kolhosta muotoilusta.

Anonyymi kirjoitti...

MIHINKÄ ON KADONNUT LUOVA JA HERKKÄ TAITEILIJA JA LUONTOKUVAAJA?

Sarita kirjoitti...

Hmm... Kadonnut? Mitenkä niin? :D

Anonyymi kirjoitti...

Niin odotan liika innokkaana näkeväni jotain uusia maalauksiasi blogissasi, kun avaan näkymän sinne. täytyypä harvetaa käyntiä, etten turhaan häiritse.Sori! Kasvilavasi ovat ihanat katsella!

Sarita kirjoitti...

Voi että, en tarkoittanut kysymystäni ollenkaan noin ymmärrettäväksi. Ihmettelin vain kun viikon sisään olen julkaissut kaksi uutta taulua ja pilvistäkin oli vasta kuvia. Kiva jos tykkäät kasvilavoistanikin. :)