torstai 5. kesäkuuta 2014

Korut perheen naisille

Törmäsin sattumalta kultaseppään joka tekee vielä toistaiseksi harrastuksenaan uniikkeja lasitaidekoruja ja innostuin hänen töistään kovasti. Kauniita värejä ja muotoja yksilöllisesti mittatilauksesta. Niinpä päätin yllättää perheeni naiset ja suunnittelin meille kaikille omanlaisemme korut. Jotain joka yhdistäisi meitä kun ollaan kaikki niin kaukana toisistamme.

Olemme kaikki hauskasti erivärisiä ja eri vuodenaikaa edustavia. Me äidin kanssa lämpimän sävyisiä, syksy ja kevät. Isommat siskot kylmän sävyisiä, toinen kesä ja toinen talvi. Siskoni tytölle piti toki saada koru myös. Utelin kaikilta hiukan toiveita, en paljastanut mistä on kyse mutta lähinnä kysyin väreistä ja muodoista mistä pitävät ja minkä väristä tykkäävät tällä hetkellä käyttää. Olin tehnyt heistä itse jo omat analyysini enkä mennyt niissä ihan pieleen.Yhteistä meille kaikille oli rakkaus turkoosiin ja helmiäisvalkoiseen. Siihen sitten yhdistin jokaiselle sopivan punaisen sävyn.
Talven kylmiä ja kirkkaita sävyjä. Punaista, sinisiä ja hopeaa.


Kevään lämpimiä ja heleitä sävyjä. Persikkaa, turkoosia ja kultaa. 


Kesän viileitä ja taitettuja sävyjä. Vadelmaroosaa, turkoosia ja hopeaa.


Syksyn lämpimiä ja murrettuja sävyjä. Terrakottaa, petroolia ja pronssia.


 Suvun pienin on luultavasti kesä tai kevät.

Ulkomailla asuva talvi-siskoni oli pitkästä aikaa käymässä ja ihastui koruunsa kovasti. Muista ei ole vielä kuvamateriaalia koru kaulassa. Kuvissa nuo sävyt eivät toistu aivan täysin oikeina koska päällä oleva lasi taittaa valoa niin paljon. Mirka toteutti toiveeni taidokkaasti! Kesän juhlia ja lomaa odotellessa. Kiinnostuitko Mirkan koruista? 

Täältä näet niitä lisää


Tiedustelut osoitteesta 
mirka.loukimo @ gmail.com


3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Kiitos <3 Nauttikaa koruista ja kesästä :) T: Mirka

Sarita kirjoitti...

Kiitos itsellesi Mirka! Ihanaa kesää teillekin. <3

santra kirjoitti...

Kauniita. :)