keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Mysteerimöhkäle

 Hammaslääkärintuoli, kirurginpöytä, synnytystuoli vai mikä ihme?
Oli mikä oli, siinä on ehkä maailman hienoin jalka ja jyhkeän kutkutteleva ulkomuoto joten siitä tulee meidän keittiöön uusi korkeussäädettävä pöytätaso. Hiukan tuunausta, metallimaalia ja päälle tasoa niin avot! Voi olla että hänestä muotoutuu joskus työ- tai ruokapöytä, saa nähdä.

Onko muilla veikkauksia mikä tää on? 

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hm..miten minule tuli tuosta miehlee n semmonen,kun silkkipaino tai grafikhaan liittyvä koje?Niin tai joku stanssaukseen liittyä se vois myös olla,ehkä?

Anonyymi kirjoitti...

Nythän sie voitkin alkaa harkitha raskautta! Synnytystuolikin omasta takaa! ;)

Anonyymi kirjoitti...

....mtä.mitä, eikös kukhaan muu innostu arvailemhaan tuota SARITAN mikätintä! Muuloinki vähän piättyväisiä käviöitä ja ajatusten vaihtoa täälä ihanassa blogissa.AVARTUKAA ja arvailkaaki nyk`kö oon tillaisuuski annettu!

Anonyymi kirjoitti...

Sarita, ethän maalaa tuota hienoa jalkaosaa!?Innovativisiä ajatus inspratioita Sinulle ja kesäpäivie n odotusta!

Sarita kirjoitti...

Anonyymi: Hmm.. Stanssauksessa tai silkkipainoon liittyvässä ei ehkä tarvitsisi olla tuollaista istuinosaa?

Anonyymi: Juu, nyt saattais tosiaan harkita kotisynnytystä. ;)

Anonyymi: Saman olen pistänyt merkille, jos kommentoidaan niin nimettömänä. Jotkut tekaistuilla nimillä. Itsellekin olisi kiva tietää kuka kommentoi kun miekin kirjoitan omalla nimelläni avoimesta. Ihmisiä kuitenkin tilastoiden mukaan käy aika paljonkin. En ole ehkä perinteisin bloggari ja kysele kaikkeen mielipiteitä ja muuta joten ehkä kommentoimattomuus johtuu siitä. Moni lukee blogia katsoakseen mitä kuuluu mutta tänne kirjoitan ehkä 5% elämästäni. Elämääni kuuluu paljon muutakin kuin tämä blogi ja siihen liittyvät aiheet.

Kirjoittelen kuitenkin edelleen omaksi ilokseni ja kun on inspiraatiota vaikka se sitten olisikin yksinpuhelua. :)

Anonyymi: En missään nimessä koske jalkaosaan, se on niin hieno noin. Ainoastaan nuo vihreät osat jotka jää näkyviin saa muuttaa väriä.

Anonyymi kirjoitti...

Mie olen tuo 1,3,4,anonyymi kommentin kirjoittaja . sie tunnet minut aika pitkältä ajalta, mutta en halua, että muut tunnistais kuka olen.En kommentoi koskaan nekatiivisia, enkä henkilökohtaisia blogin omistajaan kohdistuvia asiota.ONihana asia että olen saanut tulla tuntemaan SINUT!

santra kirjoitti...

miul ei kyl lanttu leikkaa tuon härvelin kans ;D

Sarita kirjoitti...

Anonyymi: No nytpäs meni mielenkiintoiseksi, anna joku vihje ees mistä mie tunnistan. :D

Santra: Ei miulkaan leikkaa oikee.. :D (poistin vahingossa siun kommentin noihin ötökkätauluihin, haluatko laittaa uudestaan?)