perjantai 14. maaliskuuta 2014

Väriloistoa tulevalle kesälle

Vaikka lumi on toistaiseksi vielä maassa, niin mietteet on jo tulevassa kesässä ja pihassa. Vaikka paljon viime kesänä sainkin pihassa aikaan niin paljon jäi vielä tekemistä. Ajan ja tekemisen myötä myös ajatukset muotoutuu mitä pihaan haluaisin. Selkeää, helppohoitoista ja värikästä.

Viherpeukaloiden uutuudet saapuivat joten päädyin selailemaan niitä ja valkkaamaan suosikkini. (tämä ei ole maksettu mainos)Upeita muotoja ja ihanaa väriloistoa. Flunssan kourissa on ollut aikaa selailla kukkakuvia ja haaveilla kesästä. Viime kesänä otettu kuva daalioista ja joposta on yksi lemppareistani. Tulevalle kesälle on tulossa jännää myös työrintamallakin jota nyt valmistellaan kovaa vauhtia. Linkki kotisivublogiini josta voit lukea lisää, on ylempänä oikeassa marginaalissa.

3 kommenttia:

S kirjoitti...

Oi voi miten ihania juttuja, ottaisin mielihyvin kaikkia omaanki pihaan!

Sarita kirjoitti...

Liljat varsinkin on niin <3. Halauksia!

Anonyymi kirjoitti...

Olen kokeillut noita kaikkia kasveja pihan kukkapenkeissä,eivät menesty näillä leveys asteilla.Vain keltainen lilja on jo useina vuosina uskollisesti kukkinut mustaviinimarjapensaan oksiston suojassa, johon sen joskus jonain syksyn olen ruukusta tyhjentänyt syksyllä,kauan sitten.