tiistai 4. helmikuuta 2014

Green and light

Aurinko paistoi tänään pitkästä aikaa. Koko takapihan kiertävä valo on upea kun se osuu eripaikkoihin sisällä luoden hehkua ja varjoja. Yritin olla huomaamatta ihanan valon paljastamia järkyttäviä pölymääriä. 

Läksiäislahjaksi saamani rönsylilja kaipailisi vielä ruukkua. Olen jo jonkun aikaa haaveillut Boskken Skyplanterista. M-kokoinen olisi nyt FinnishDesignShopissa alessakin. 
Pileani taas on talven jäljiltä aivan ressukka. Pimeimpään aikaan se pudotti kaikki (no okei, yksi on vielä tallella) isot ja tuuheat lehtensä ja ajattelin että sille käy huonosti. Nyt siitä kuitenkin on alkanut pukata uutta pikkulehteä. Tänä keväänä sille pitäisi vaihtaa mullat ja sekin olisi kyllä varmasti hauskan näköinen skyplanterissa kunhan tuosta taas vähän tuuhistuu. 

Olo alkaa olla ilmeisesti jo niin kevään odotuksen vallassa että viime kerralla Kodinterrasta lähti mukaan pussillinen lohenpunaisen pikkuköynnöskrassin siemeniä.Jonkun aikaa täytyy vielä ehkä odotella että siemenet saa kylvää. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Piilea vaikea saada menestymään,mieki yrittänyt useamman kerran kasvattaa.Se tarttis kai kasvihuone olosuhteet menestyäkseen.Teillä on vissiinki käynyt teeri kyläilemässä takapihalla.Herättelitpä minunkin talviunessa vielä olleen taimikasvattaja unelmoijan, tuolla Krassin siemen pussukalla! terveisin:
.

Sarita kirjoitti...

Onpas pitkä ja näkymätön nimimerkki. :D Kasvihuone olosuhteita odotellessa.