maanantai 3. helmikuuta 2014

Asian ytimessä, 2014
Taulun nimi piti olla ensin "Pumpulipilvet". Aloin kuitenkin tarkemmin miettiä tapahtumia mitkä johtivat tämän työn syntymiseen.

Yhtenä kauniina syyspäivänä olin ensin asiakkaiden kanssa katsomassa materiaaleja tekemiini suunnitelmiin jotka sitten löytyikin yllättävän helposti ja oltiin tyytyväisiä. Tuon iloisen hetken jälkeen menin vielä ystävän kanssa kahville. Meidän jutuilla ja ideoilla on tapana mennä aika hulvattomiksi ja ymmärrämme hyvin toisiamme. Värikkäitä persoonia, sanoisin. Oltiin asioiden ytimessä ja se oli jotenkin todella voimaannuttavaa. Pitkien jutustelujen jälkeen lähdimme kävelemään kyydille. Varmaan samalla sekunnilla molemmat hihkaisimme yhteen ääneen että "Tästä saisi mahtavan kuvan!" Kummallakaan tosin ei ollut kameraa mukana joten nappasin vain puhelimella muutaman kuvan jotka eivät kerro puoltakaan tuosta tilanteesta. Taivas roihusi tulessa ja kaksi vastaan tulevaa hahmoa näytti  upealta tuota taustaa vasten.


Seuraavana päivänä tuli aivan hillitön inspiraatio maalata ja idea aivan puskan takaa. Olin vieläkin innoissani edellisestä päivästä ja sen jotenkin euforisesta tunnelmasta. Nyt kun katson näitä kuvia tajuan kuinka paljon alitajunnasta tuleekaan informaatiota itse sitä tajuamatta. Ihmettelin kyllä maalatessa mistä moinen muotokieli pomppasikin taululle.
Asian ytimessä, 2014
90x90, Akryyli

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on tosi kiva blogi johon olen aivan koukussa. Käyn melkein joka ilta katsomassa olisko uutta päivitystä.

Värit ovat kauniita ja teksti mukavan lupsakkaa lukea.

Jatka samaan malliin :)

Sarita kirjoitti...

Voi kun ihana kommentti, kiitos! Mukava kuulla että pidät myös tekstistäni. Jospa mie nyt taas ehtisin enemmän kirjoitella ja kuvaillakin kun valoa alkaa olla enemmän.
Olisipa ihana tietää ketä te ihanat siellä ruutujen toisella puolella olette! :)

Kommentit tulee muuten kaikki miun hyväksynnän kautta joten viestiä voi laittaa myös omalla nimellään ja mainita jos ei halua kommenttiaan julkaistavan.