tiistai 14. tammikuuta 2014

Varavoimilla, 2013

2012 huhtikuussa valmistuin viimein ammattiini. Heinäkuussa aloitin kokopäivätyöt. Kauhulla ja toisaalta innolla odotin miten jaksan terveysongelmieni takia. 

Muutaman viikon päästä aloittamisesta, eräs iltapäivä töiden jälkeen, olin aivan uuvuksissa. Tuli palava halu maalata jotain terapeuttista ja erityisesti keltaista. 
4 kuukaudeksi tehty sopimus venyi sitten loppujen lopuksi vuodeksi ja 7 kuukaudeksi. Tuo aika on ollut välillä koettelevaa ja väsyttävää mutta kullanarvoista kokemusta. Välillä tuntui että omat voimat ei enää riitä mutta jostain niitä varavoimia sitten sai kaivettua esiin sisällä olevan palon tueksi. Olen iloinen, kiitollinen ja tyytyväinen että olen jaksanut näinkin hyvin. Taulukin viimein valmistui. Olkoon se muistona tuosta ajasta kun ylitin itseni. 


Eräs aikakausi päättyy, uusia ympyröitä sulkeutuu ja toisia avautuu. Olo on huikean haikean huojentunut. Helmikuussa alkaa uudet tuulet. Aikaa enemmän omille asiakkaille ja kiirettömälle luovuudelle. Varavoimilla, 2013
80x120, akryyli

8 kommenttia:

S kirjoitti...

Tosi kaunis!! ♥ ♥

Sarita kirjoitti...

Kiitos! <3

Anonyymi kirjoitti...

Kivat värit työssäsi!

Mut siinä on taas niitä kiekuroita, koukeroita ja spiraaleja, jotka usein toistuvat töissäsi- vaikkei tämäkään tilaustyö ollut,vaan semmonen ,minkä itse halusit luonnostaan maalata.

Itse en kiekuroista ja koukeroista oikein perusta, mutta makuasioista on turha kiistellä. Niin monta makua kuin miestä
-vai miten se sanonta menikään.

Mutta mua kyllä kovasti kiinnostaa, mitähän tuo koukeroitten ja spiraalien rakastaminen kertoo sun luonteesta. Varmasti joku on tuollaista kuvakielen symboliikkaa ja yhteyttä ihmisen luonteeseen tutkinut. Onhan sitä olemassa grafologiaakin. Sehän kertoo siitä, mitä käsialamme kertoo meistä. Olen siihen jonkun verran perehtynyt ja huomaan se pitävän usein erittäin hyvin paikkansa. Jotain koukeroiden rakastamisesta voisi löytyä ihan grafologian kirjoistakin.

Olisipa kiva, jos vähän tutkailisit löytyykö tutkimusaineistoa siitä, mitä tuollaisiin koukeromuotoihin viehtyminen kertoo ihmisluonteesta.Englanninkielisestä aineistosta voisi ihan tutkimuksiakin löytyä. Jos jaksat perehtyä ja jotain löytyy, niin tuuppa kertomaan tänne blogiisi! Ois tosi kiinnostava lukea siitä.

Mukavaa talvea ja maalaamisen iloa!

Ekku

Anonyymi kirjoitti...

Nuo tyynyt sopivat hienosti yhteen taulun kanssa!Hyvä kokonaisuus!

Anonyymi kirjoitti...

Iloista uutta elämän vaihetta!

Taulussa on hyvä tunnelma ja se on niin sun ominta tyyliä! Varmaan tunnistaisin sinun tekemäksesi jo ilman, että signeerausta näkisin tai muusta tietäisin. :)

Annika

Anonyymi kirjoitti...

Tuo taulusi on sellainen, jossa katse oikein lepää. Jotenkin ihanan rauhoittava.

Ovatko nuo lempivärejäsi vai mitkä värit sinua eniten tällä hetkellä miellyttävät?

Anonyymi kirjoitti...

Taulussasi oikein silmät lepäävät. Ihanan rauhoittava. Ovatko nuo lempivärejäsi vai mistä väreistä tällä hetkellä erityisesti pidät?

Sarita kirjoitti...

Ekku: Jos tarkoitat pyörteitä niin ne ovat jostain syystä itselleni niin rakkaita ja mieluisia mutta hassua kyllä tämä on ensimmäinen omaan kotiin tehty taulu jossa niitä on. Kiekurat ovatkin sitten eri juttu, niitäkin on paljon tilattu. Spiraalikuvio on hyvin yleinen luonnossa ja esimerkiksi kultainen leikkaus perustuu siihen myös. Mukavaa talvea sinullekin.

Annika: Hauska juttu! :)

Anonyymit: Juu, tässä lempivärini. Aika pitkään pysyneet samana sekä sisustuksessa ja pukeutumisessa. Omia kevään sävyjäni. :)