keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesän muistoja: Mökkitunnelmia

Kaunis häme kutsui mökille samalla reissulla kun käväisin asuntomessuilla. Hyppäsin Oulusta edulliseen Onnibussiin ja kurvailin sillä Jyväskylään. Halpa kyyti kyllä mutta bussi oli aivan hirvittävän likainen ja haiseva. Luin messu-Dekon kannesta kanteen etuperin ja takaperin ja inspiroiduin jo siitä kovasti.


Matkalla Jyväskylästä mökille kuulin lennokkaita vitsejä:

Kärpäsen poikanen lähti lennolle. Lennon jälkeen äiti-kärpänen kysyi miten meni.
"Tosi hyvin meni! Kaikki ihmiset taputti!" 


Mökillä oli aivan ihana olla. Niin tunnelmallista ja rauhallista. Paikassa on mummilani tuntua, mummin vanhoja tavaroita, lapsuuden muistoja. Leikittiin piilosta ja muita hassuja leikkejä. Jännitettiin ulkovessaa ja syötiin marjapiirakkaa. Laulettiin ja kuvattiin hassuja videoita. Saunottiin ja uitiin. Istuttiin laiturilla ja ihailtiin kuuta. Sielu lepäsi. Eikä juuri yhtään sääskeä tai mäkäräistä, ihan mahtavaa! Lepakoita tosin lenteli pimeällä laiturin läheisyydessä pitäen jännää pientä suhinaa. Seuraavaksi sitten räpsyjä ja tunnelmia asuntomessuilta. 

Few days in a lovely summercottage. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana mökkiympäistö, ja ne pienet jalat laiturilla! Uskalsiko Hän uida? Nyt lähenevät jo syys päivät ja odottelen lapsen lastani käymään pitkästä aikaa mummon ja vaarin luokse.

Sarita kirjoitti...

Pienet jalat laiturilla eivät uineet kun laiturilta vain pääsi veteen eikä ollut mitään uimarengasta tai muuta mukana. Ehkäpä syksy tuo lapsenlapsen tullessaan.. :)