perjantai 16. elokuuta 2013

Kesän muistoja: ASUNTOMESSUT

Monta vuotta olen halunnut asuntomessuille mutta aina on tullut jotain esteitä. Nyt kuitenkin viimein pääsin! Kuvat on otettu puhelimella. Vähän taas harmitti etten ottanut järkkäriä mukaan. Toisaalta kuvista tuli aika epämääräisiä muutenkin ihmismäärän takia. Messut tänä vuonna olivat aika inhimmillisen kokoiset. 4 tunnissa ei kuitenkaan ehditty käymään joka talossa ja hulppeimpia jättitaloja boikotoitiin tietoisesti avecini toimesta. Loppuvaiheessa myöskään yläkertoihin ei enää jaksanut kiivetä ruuhkan ja kipeiden jalkojen takia. 

Omat ajatukset ja ideat tulevasta takasta selkiytyi kun näin tämän.


Tämä olisi hyvin voinut olla ihanan ystäväni MP:n keittiö ja talo. 
Jännä irrallinen seinä jossa molemmin puolin suihkut. Ihana mosaiikki.


 Akustoiva taideteos.


Ihana lastenhuone. Samaa tapettia oli muutamassakin talossa.
Tapetti josta tuli äiti mieleen.


Yksi lemppareistani!


Tämä myös, ihanan raikas! 
Upea seinä johon upotettu takka ja puusäilytys. 
Tämän talon led-valaistus myös sai huomioni.


Tämä kuva on ollut varmaan joka ikisessä paikassa! 
Upea kokonaisuus ja hienot taulut.


Mielettömän hienot hyllyt.


Ihana Maja ja sen mahtava kodinhoitohuone
Maja oli aivan upea! Avecini mielestä se oli niin ruma jo ulkoa ettei tullut katsomaan sisäpuolta. Tässä vaiheessa messuja akkuni jo alkoi loppua puhelimesta joten en saanut otettua enempää kuvia. Porukkaakin oli niin paljon. Olin ihmeissäni, moni samaan aikaan Majassa ollut ei tykännyt koska talo oli liian erikoinen tai outo. Itse taas jo näin sieluni silmin ateljeeni hieman muunnellussa yläkerrassa. Meidät hyvästeli Transformers-tyyppi hiekkalaatikolla.

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Millanen se yhden huoneen talo oli? Se Piiri-house. Sen olisin ehdottomasti halunnu nähä että miten se on saatu toimimaan!

Aaltoilee kirjoitti...

Tänä vuonna jäi itseltä väliin, kiitos kierroksesta :)

SielutaR kirjoitti...

Kiitos asuntomessu-tunnelmista - nyt ei tarvi itse vaivaantua kun näki nämä kuvat:) Itse kävin elokuussa 2010 Kuopion asuntomessuilla (olihan sinne pakko mennä kun tuli Kuopiossa asuttua 8/2004-2/2010 opintojen takia), mutta silloin oli kauhee helle ja rupes vaa väsyttää kun keittiöt ja suihkuhuoneet etenkin toistivat vaan itseään - tylsää! Eli osa kohteista jäi kiertämättä, mutta siellähän ne edelleen on, toki jonkun oikeina koteina jo...

Sarita kirjoitti...

Miia: Piiri oli ihan hauska, ehkä hieman kolkko mutta toimiva. En saanut kokonaiskuvaa otettua väenpaljouden ja pienuuden takia.

Aaltoilee ja SielutaR: Olkaapas hyvät! :)