perjantai 12. heinäkuuta 2013

Home sweet home

Bonjour allihuuppa! Viime yönä klo 1:30 kotikylä otti meidät vastaan viileissä mutta kauniissa tunnelmissa. Aurinko oli muutama tunti sitten laskenut ja alkoi jo nousemaan. 
Pala sydämestä jäi Pariisiin mutta ihana oli tulla kotiinkin. Omaa sänkyä ei voita mikään. Ei edes Sveitsiläisen auerveda-majatalon maadoittava Samina-system, saati Pariisilaisen huoneistohotellin liian pieni, parhaat päivänsä nähnyt parisänky, outoine lakanoineen ja liian muhkuine tyynyineen. Kameran ja puhelimen muistikortit on tupaten täpöllään, n. 1500 kuvaa ja videota. Vain yhdelle kuvalle oli enää tilaa kamerassa. 
Molemmat liikutuimme kyyneliin paikoissa jonne olimme aina halunneet. Huomasin myös uuden piirteen itsestäni: 2 kilometrin korkeudessa vuoristossa, serpentiinitiellä, pilven sisässä alkaa oksettaa koska pelottaa niin paljon. Oksettaa alkaa näköjään myös ilman pilviäkin, vain koska näkymä on niin huikea. Tasapainoelin oli kai ihmeissään korkeuseroista, kontrastista ja mutkista. 
Toivottavasti tämä pariisilainen flunssa alkaa pian hellittää. Kaikki kuvat pitäisi katsoa läpi, valita parhaimmisto ja blokata epäonnistuneet. 

Lupaan hukuttaa teidät sitten kuvatulvaan, jos sopii?
A piece of my heart left in Paris. 
Photos coming soon!

3 kommenttia:

santra kirjoitti...

Tervetuloa kotiin. Toivottavasti flunssa asettuu kun saa muutaman yön nukkua hyvin omassa sängyssä. :) Kuvia odotellessa. :)

Miia kirjoitti...

Todellakin sopii vaikka jo pienet maistiaiset kuvista sainkin :)

Mira kirjoitti...

Kuvia odotellessa :)