sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Mökkitunnelmia

Pari vapaapäivää jäi vielä tammikuulle joten päätin pitää yhden perjantaina. Torstai-iltana hyppäsin bussiiin ja matkasin mökille missä isäntä olikin jo vanhojen ja uusien tuttujen kanssa.

Tiedätkö sen tunteen kun näet jonkun ihmisen ensimmäistä kertaa ja olo on kuin olisitte tunteneet aina. Sitä vaan synkkaa. Olen aina niin iloinen jos joku suhtautuu empaattisesti  ja ymmärtäväisesti heti alussa rajoituksiini ja tunnen olevani hyväksytty. Helppoa, avointa ja vaivatonta oloa. Niin virkistävää!

Kävimme iltakävelyllä aivan pilkkopimeässä katsomassa lempipuutani metsässä ja ihastelemassa tähtitaivasta. Yhteisenä kielenämme oli englanti joten hauskoja sanankäänteitä syntyi melkoisesti. Mökin läheisyyteen oli rakennettu myös kota jossa porontaljoilla istuen vierähti monta tuntia makkaraa paistaen, jutellen ja nauraen. 
"More paper!"
 Hiillos lopulta sammui, rakkaus ei.

Miten voikaan yksi ilta ja vuorokausi tehdä niin paljon mielelle! 
Kesäsuunnitelmissa vastavierailua uusien ystäviemme luo. 

Message to our new friends: My favorite, pink shirted, mr fishermans friend R (hope the dear J is better now), Lovely onepiece-woman M and her funny and empathic husband J. And of course superloud snorer and fur hatted P. Thanks you guys! We had so much fun, enjoyed every minute of it! See you at summer. 

♥ Youre all my "specialfavorites"!  

1 kommentti:

Willa Wanillan Mirjami kirjoitti...

Oi mitä ihania tunnelmakuvia :)