keskiviikko 30. tammikuuta 2013

MinivacationPikkupyrähdys perjantaista sunnuntaihin Vantaalla. Yövyimme hotelli Flamingon 11. kerroksessa. Hotelli oli pienehkö pettymys. Kaikki äänet kuuluivat huoneeseen joten nukuimme aika huonosti. Huone muuten oli ihan kiva. Näkymä oli illalla myös hieno niin korkealla ja hämärässä. Hotellin sijainti oli hyvä kun saman katon alla on kauppakeskus Jumbo, elokuvateatteri, kylpylä ja ravintolat. Ei tarvinnut lähteä ulos jos ei halunnut. Kylpylä tosin oli niin kallis että sinne ei raaskittu mennä. Oli ihana käydä kaupoilla, syömässä, nukkua pitkiä päiväunia, pötkötellä ja syödä herkkuja. Isäntä kävi 3D-leffassa ja tykkäsi, vaikka itse elokuva oli kuulemma surkea. Löysi myös 60% alesta hienot kirkkaankeltaiset lautailuhousut!
Sunnuntaina oli rakkaiden läheistemme tärkeä juhla johon osallistuimme. Voi sitä iloa kun ympärillä on maailman onnellisimpia ihmisiä ja tunnelma niin lämmin ja liikuttava. Tutustuimme myös uusiin ystäviin ja se piristi kovasti.

Työt jatkuu vielä ainakin 5kk ja kovasti on uusia haasteita tulossa. Pää on aivan pyörällä mitä kaikkea tässä vielä pääseekään/joutuukaan tekemään. Sisustusalaa täytyy opiskella koko ajan lisää erityisesti julkisten tilojen osalta joita en ole aiemmin tehnyt kuin koulutehtävinä. Projektit etenee ja pian on jotain valmistakin näyttää. Mutta siitä lisää myöhemmin!
Isäntä raukka on vuorostaan flunssassa. 
Ei auttanut kuin tarttua kolaan ja tehdä lumityöt. 
Meinasin kuolla! 

1 kommentti:

Aaltoilee kirjoitti...

Pitkästä aikaa blogissasi, saikulla ehtii! Sisustusalalla ei olla koskaan valmiita ja opiskelu jatkuu ikuisesti :) mahtava ala! Piparipelti näytti herkulliselle!
<3