lauantai 5. tammikuuta 2013

Inspiraatioummetus

Sain äskettäin tälläisen kommentin postaukseeni "Tulevia":


"Ihanan valkeat nuo kuvaamasi tulppaanit! Mie toivoisin että joskus "julkaisisit" käsityö ja askartelu harrastksiasi myös, jos vielä niitä teet.Voisitko myös kirjoittaa enemmän kuvaamataiteeseesi liittyvistä ajatuksistsi ja taulujesi aiheiden syntyvaiheista? Teetkö esim. ensin muistiin panoja tai hahmotelmia?" 


Kiitos sinulle joka tämän kirjoitit. Kiitos toiveestasi. Olen samaa miettinyt itsekin.
Aivan liian vähän on jäänyt aikaa taiteelle menneen opiskelun ja nykyisen kokopäivätyön lisäksi. Työnkuvanikin on niin luova myös että ehkä tarvisin jotain ihan täysin erilaista vastapainoksi. Ehkäpä juuri sen takia ovat hyvinvointiasiat nyt nostaneet enemmän päätään. Väsymys vie voiton tällä hetkellä. Inspiraatio ei tule pakottaen. Olisi tärkeää että aikataulussani olisi säännöllinen paikka siveltimille ja väreille mutta ainakin nyt se tuntuu niin väkinäiseltä. Näin on käynyt ennenkin ja tiedän uskon että kevään ihana valo kyllä saa taas ideat ja inspiraatiot nousuun. Toivon niin.Joskus sitä vaan vähän nuupahtaa ja elo menee kuin sumussa.

Jotain aiheeseen liittyvää on kuitenkin tulossa ehkä piankin. Pikkusen tuunausta ja pikkusen maalausta. Maalauksen kohdalla aion toteuttaa tuon alussa olleen toiveen ja kirjoittaa enemmän itse luomisprosessista ja sen taustoista. 
Monestihan tuska tai muutos on juuri se joka aiheuttaa suuret tunteet 
ja niiden purkautuessa syntyy taas jotain uutta.

Ummetus helpottaa aikanaan. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos,kun huomioit tuon "kommenttini" sinun aihe postatukseesi!Niin,aika, se ei vaan tunnu riittävän itsellänikään luovaan toteuttamiseen.Tuntuu, kuin olisi"pahanteossa", jos antautuu toteuttamaan jotain sellaista,joka vie aikaa muusta. muka tärkeämmästä.Ansiotyöhän tietysti on hoidettava,sehän on velvoittava tekijä elämässä, kenellä vielä semmoinen on.-NYT JUURI ON SININEN HETKI ULKONA.IHANAA!

Sarita kirjoitti...

Miusta olisi kiva tietää tunnetaanko me? :)