maanantai 3. joulukuuta 2012

Vallilaa, pantonea ja keltaista

Sisustus ja sisustamisen tarve elää koko ajan. Pikkuhiljaa koti muotoutuu valmiiksi. Joskus aiemminkin mainitsin että keittiö kaipaisi pientä muutosta, ehkäpä uudella verholla. Kovin usein en verhoja vaihda. Samat verhot ovat olleet ikkunoissa sen 2 vuotta mitä ollaan tässä asuttu. Työhuoneessa ei ole vieläkään verhoja. Edellisessä kodissa meillä ei ollut verhoja ollenkaan.

Vallilan kankaat ovat upeita. 
Tässä joitain varteenotettavia vaihtoehtoja.  


 Mandariinissa täydelliset värit, oranssi, keltainen ja turkoosi
Turkoosi vain oli luonnossa pettymys, se olikin ihan vihreä.Panimo-kankaan mainoskuvassa olevat tuolit ovat nostalgiset. Ne ovat samanlaiset kuin vanhempieni ensimmäisen pirttipöydän tuolit ja ne ovat vielä tallessa. Muoto on hurmaava! Itse kangas on hieno mutta liian kylmänsävyinen meille. Jos tiilikuvio olisi oikean lämpimän tiilenpunainen niin sitten voisi sopia vaikkapa tulevaan vierashuoneeseen. Tosin sen sisustusta on alkanut suunnitella isäntä joten en tiedä kelpuuttaisiko tätä suunnitelmaansa. :DBulevardi-kangas toisi hieman kaupunkitunnelmaa. 
Tätä en ole nähnyt vielä livenä mutta on tällä hetkellä ehkä suosikkini. Työhuoneen säilytyskin kaipaisi jotain. Kaiken säilytyksen haluaisin myös nostaa seinille pois lattioilta. Pongasin nämä Pantonen A4-kokoiset metalliset säilytyslaatikot. Ne näyttäisi niin söpöiltä siellä hyllyillä.

Keltainen on tosiaan alkanut hiipiä meille mutta en tiedä uskallanko sitä ainakaan vielä laittaa kovin isona pintana. Piristävänä ripauksena ainakin on hurmaava! Silloin kuin tätä taloa rempattiin mietin kyllä keltaistakin vierashuoneeseen. Saa nähdä, ollut kuitenkin aina niin kausiväri toisin kuin turkoosi johon en ole näiden 10 vuoden aikana kyllästynyt vielä kertaakaan.

Pantonella on muitakin ihania tuotteita mm. mukeja ja kännykän kuoria.
Jännityksellä odotan mikä on Pantonen väri vuodelle 2013. 


Kirkas keltainenhan sopisi hyvin!

Siitä tulee mieleeni ystäväni Hannamarin aloittama sisustusblogi Joliessa. 
Käykää ihmeessä kurkkaamassa: 

 yellowmood 

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Kaikki kankaat ovat kauniin persoonallisia ja ihan sinun tyylisiä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Pitäisi varmaan olla iso huone, isot , korkeat ikkunat ja maisema ikkunan takana rauhallinen, jos ripustaa tuollaiset verhot ikkunoin.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteen blogiin oli liitetty tällainem ajatelma (blogin mukaan runo);Se, miten hyvä koti on ei riipu rikkaudesta, eikä väljyydestä,eikä kauneudesta, eikä ylellisyydestä. Kaikki riippuu äidistä. -G.W.E. Russel-
Itsekin olen sen tullut
ymmärtämään elämän varrella.

Sarita kirjoitti...

Jenna: Joo, ihania kaikki. :)

Anonyymi 2: Hauska runo.