sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Tulevia

Yhteistyöni Skin organicsin kanssa jatkuu. Seuraavat mielenkiintoiset testattavat ovat tässä:Näiden henkilöllisyys paljastuu vähän myöhemmin. 


Ylläoleviin tuotteisiin liittyen alkaa myös uusi juttusarja: Meikkipussilla.

Olen tässä jo muutaman vuoden yrittänyt/miettinyt myös meikkipussin päivittämistä luontaisempaan suuntaan. Luulin sen olevan helppoa. Ei ollut! Kovimmat pahikset löytyvät nykyisin juuri meikeistä niin ainesosissa kuin allergeeneissa. Nyt vasta olen alkanut löytää itselleni sopivia tuotteita. Olen myös odottanut että saan vanhat ensin käytettyä loppuun ennen kuin hankin uusia. Tämä on sitten ollut pidempi prosessi jota olen työstänyt mutta vihdoin voin sitä alkaa nyt purkaa. Mietin jo että pitäiskö aloittaa uusi blogi näille lisääntyville terveys- luontais- ja hyvinvointiasioille? Nimi voisi olla: 

"Pikkutaivaanrannankroonikko"

Toisaalta kuitenkin kotisivublogiini tulen keskittämään sisustus- ja työjuttujani joten tämä voi jatkaa edelleen hiukan henkilökohtaisempana ja painottuen näihin itselleni tärkeisiin asioihin. Joulukuu tulee olemaan hyvin jännittävä ja haasteellinen terveyden kannalta. Toivon että moni asia selviää ja saisin edes jostain päästä helpotusta tilanteeseeni. Kaikesta en ole täällä kirjoittanut mutta ehkäpä voisin myöhemmin hiukan avata tilannetta jos joku muukin saattaisi siitä hyötyä.

Tiedossa on myös uusia mielenkiintoisia yhteistyökumppaneita. Yksi myös sisustuspuolellekin. Väriympyrällä- sarjaa on jäljellä vielä sininen, musta/harmaa, turkoosi ja ehkäpä vielä metallit hopea ja kulta.


Kuvausolosuhteet on tähän vuoden aikaan tosi haastavat. Valo on niiin kylmää ja koleaa. Silloin kun sitä siis on. Toisaalta se luo aivan omanlaisensa viileyden kuviin, toisaalta taas vähän vääristää tunnelmia ja värejä. Valokuvauksestakin tulee juttua ihan piakkoin.

Tervetuloa myös uusille lukijoille!
Mielelläni otan vastaan toiveita ja ehdotuksia aiheista.

Tunnelmallisia talvipäiviä kaikille! 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan valkeat nuo kuvaamasi tulppaanit! Mie toivoisin että joskus "julkaisisit" käsityö ja askartelu harrastksiasi myös, jos vielä niitä teet.Voisitko myös kirjoittaa enemmän kuvaamataiteeseesi liittyvistä ajatuksistsi ja taulujesi aiheiden syntyvaiheista? Teetkö esim. ensin muistiin panoja tai hahmotelmia??