keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Vapaapäivänä

Huomasin että yksi vapaapäivä on vielä pitämättä tämän työsopimuksen aikana joten päätin pitää sen tänään.  Oli ihana mennä nukkumaan tietäen että aamulla ei tarvitse herätä aikaisin. Sokeritkin tuntuivat pitävän stressittömyydestä. Heräsin täydellisen normaalilla 4,6 mmol:n verensokeriarvolla. Tilanteen sitten korjasi päiväkahvin kanssa vedetyt riisisuklaaöverit. ;)

Pitkään jo kesken ollut tilaustyö pääsi vauhtiin ja oli taas niiiiin rentouttavaa maalata aivan muissa maailmoissa mansikka- ja banaanijäätelömeiningeissä perhosten kanssa.
 
Sen verran oli jo hämärää etten saanu otettua kunnon kuvaa tauluista. Otan huomenna päivän valolla paremmat kuvat jos kerkeän. Tässä kuitenkin vähän maistiasia. (tiedän että tilaaja siellä jo malttamattomana odottelee.. )
Nyt saunaan putsaamaan maalit pois. 
Aamulla taas mummujen kanssa maalaamaan! 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi,miten ihana kokonaisuus! Ja veikeä ilme (maa)-pallolla!Varmaan joku pieni tyttö saa itselleen nimikko taulun.TYKKÄÄN TUOSTA!

Sarita kirjoitti...

Hih, kiitos.. Aika herkkuhan tästä tuli! Itseasiassa kaksi pientä söpöä tyttöä saa tästä huoneeseensa taulun. Tuo maapallolta(kin) näyttävä on helmi. Kuvassa vaan nyt ei oikein näy nuo metallin hohteet. Huomenna parempia kuvia! :)