tiistai 25. syyskuuta 2012

Rillipää valmiina palvelukseen!

Sain viimein rillit päähän ja kyllähän näillä näkee! Töiden tekeminen koneella ja lukeminen helpottui huimasti. Väri on aivan ihana läpikuultava turkoosi. Sangat ovat mustat ja se aina välillä ohuesti häiritsee. Toisaalta ne terästävät kivasti mutta toisaalta kaipaisin yksivärisyyttä. Ensi viikon alusta alkaa työt sisustussuunnitteluhommissa. Odotan jo innolla! Saan oman ison valoisan työhuoneen yläkerrasta jonne kuljettavat vanhat maalatut puuportaat. Innon lisäksi on pieni haikeus. Tämä on viimeinen viikkoni vanhusten taide- ja virikeohjaajana. Nämä viimeiset 3kk ja sen aikana tapaamani erilaiset persoonat ja tilanteet jäävät kyllä varmasti mieleen! Teen siitä hommasta postauksenkin myöhemmin. 

Iloisin mielin ja terävimmin katsein siis kohti tulevaa! 

2 kommenttia:

Nimuel kirjoitti...

Ymmärrän hyvin tuon haikeuden. Ajattele, pääset kuitenkin unelmiesi ammattia toteuttamaan. Nyt se tapahtuu kun sen eteen olet niin paljon tehnyt työtä ja siitä haaveillut! Ihanaa!

Sarita kirjoitti...

Niinpä! En voi oikein käsittääkään tätä miten asiat ovat menneet.. Töitä on tehty unelman eteen ja nyt se palkitaan. Se on supermahtavaa ja ihanaa! :)