keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Mitä kuuluu?

Kysymys johon on joskus niin vaikea vastata..

Tapasin viikonloppuna ihanan ystäväni. Hänelle pystyi kertomaan täysin rehellisesti mitä kuuluu, ilman mitään hyssyttelyjä ja vähättelyjä vastaukseksi. Oli niin virkistävää jutella sellaisen empatiaan ja myötätuntoon kykenevän ihmisen kanssa! Tapasin myös toisen ystäväni joka kamppailee niin isojen asioiden kanssa juuri tällä hetkellä että niihin verrattuna omat ongelmat tuntui hetken aikaa pienemmiltä. Mutta näitä asioitahan ei voi verrata tai vähätellä kenenkään huolia sen takia että jollain muulla menee huonommin. Tai ainakaan ei pitäisi. Eli vastaus tuohon otsikon kysymykseen riippuu toisinaan myös kysyjästä. Ei ole itsestään selvää että vastaustasi ymmärretään oikein.

Blogissa ja muutenkin keskityn yleensä positiivisiin asioihin. Aina vaan ei kuulu sitä kuuluisaa "ihan hyvää". Uskoisin että se on joskus ihan sallittua. Viime viikkoina olen ollut tosi kipeä ja väsynyt. Jo olemassa olevia sairauksiani heittelee nyt uudet diagnoosit. Lääkärissä ravaamista ja saikkuilua ollut tämä koko aika mitä olen ollut uusissa töissä. Toki vaivaa on ollut aiemminkin mutta kotona töitä tehdessä on niitä voinut tehdä silloin kuin jaksaa ja sen verran kuin pystyy. Nyt taas kun on kokopäivätyö kodin ulkopuolella on tilanne aivan eri. Harmittanut koska olen kuitenkin työssä viihtynyt ja odotan innolla lokakuun alussa alkavaa oman alan töiden alkamista ja huikeaa projektia. Päävastuu siitä on minulla ja se on melko hurjaa, niin hurjaa että se tulee jo uniin. Enemmän silti olen innoissani kuin kauhuissani! Työssä jaksamiseni edesauttamiseksi olen saanut myös järjestettyä hienosti asioita työnantajan kanssa joten se on ilahduttanut kovasti. Siellä halutaan ymmärtää ja antaa tukea ilman epäilyksiä. Kun olin huolissani sairauspoissaoloistani, sain vastaukseksi:

"Älä siitä murehdi, et voi sille mitään."
Lohduttavaa.
Saikulla taas. Nyt "vaan" flunssaa. Kuumetta on ollut korkeimmillaan 38,2'c ja olo sen mukainen. Kolme päivää olen möhjöttänyt tässä samassa kohtaa sohvalla läppärin kanssa, surffannut, lukenut blogeja, katsonut hulvattomia pätkiä youtubesta välillä torkkuen. Mukavinta kuitenkin että siitä on ollut myös hyötyä. Törmäsin sattumalta eräisiin mielenkiintoisiin tuotteisiin ja muutaman sähköpostin jälkeen siitä alkoi eräs ilahduttava blogiyhteistyö josta kerron lisää myöhemmin. Huonoilla asioilla on kuitenkin kääntöpuolensa, siihen uskon vahvasti!


Tänään jaksoin hakea postin ja raitis syysilma tuoksui niin ihanalle!Mitä sinulle kuuluu?


Ps: Kuulin eräältä lukijaltani että yksi syy miksi hän tykkää lukea blogiani on se että tekstiä on postauksissa suhteellisen vähän. Täytyy ehkä nyt siis pahoitella että tästä vuodatuksesta tuli näin pitkä ja kuviakin on tosi vähän. (Itseasiassa teksti oli pidempikin mutta sitten tulin järkiini) Seuraava postaus on jo tekeillä ja lupaan että se on täysin erilainen. ;)

5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Kysymys josta en tykkää ja johon huomaan aina vastaavani sen kuuluisan "ihan hyvää" koska en halua puolitutuille alkaa avautumaan jos ei ihan niin hyvää kuuluisikaan... tai sit miulle ei vaan koskaan kuulu mitään :D Siulle mie lähetän positiivista energiaa ja paranemista että siulle kuuluis tosi hyvää <3

Sarita kirjoitti...

Toi on niin totta.. Eikä sitä aina tarvi ajatellakaan niin syvällisesti. Kiitos Miia! <3 On paljon hyvääkin. Positiivisuutta sinnekin!

Anonyymi kirjoitti...

Elokuussa oli ILTA-LEHDESSÄ LINKKI VIDEOON JOSSA NAKKE-PAPUKAIJA ESIINTYI, JA KYSELI;MMITÄ KUUULUUU.. MINUT SE AINAKIN SAI HYMYILEMÄÄN JA ILOISEKSI.ERÄÄLLÄ YSTÄVÄLLÄ ON TAPANA PYÖRÄHTÄÄ ETEENI KYSYÄ SAMAA. EN VAAN EHDI VASTAAMAAN, KUN HÄN KÄÄNTYY JA PUHUU JOLLEKIN TOISELLE. MINÄKI OLI PARI VIIKKOA FLUNSSAN "KOURISSA".

Mustikkatyttö kirjoitti...

Toivon mukaan paranet pian! Jaksamisia ja halit!

Kiitos myös ihanasta blogistasi! Oottelen aina innolla uusia postauksiasi! <3

Sarita kirjoitti...

Anonyymi: On tosiaan mukavaa kun sitä kysytään, oli kysyjä sitten papukaija tai ihminen. :) Toivottavasti olet jo parantunut!

Mustikkatyttönen: Kiitos ja halaukset takaisin! Ollaan yhteydessä.. <3