torstai 13. syyskuuta 2012

Keltaisen nälkä

Yhtäkkiä se iski. Kauhea keltaisen tarve.

En muista monesko viikko töiden aloittamisesta se oli kun erään työpäivän jälkeen tulin kotiin väsyneenä ja tuli aivan pakottava tarve alkaa maalaamaan. Keltaisella. Ilman mitään suunnitelmaa tai luonnosta, antaa mennä vaan. Mukaan tuli oranssia, korallia ja lopuksi turkoosia. Taulu ei ole vielä valmis mutta olo oli hetken aivot narikassa sutimisen jälkeen paljon paljon parempi.
Ja mitäs siitä keltaisesta sanottiinkaan väriympyrällä? 

"Keltaisen kaipuu saattaa kieliä työuupumuksesta."


Näin. Alitajunta toimii yllättävällä tavalla. Turkoosi-koralli-keltainen alkoi viehättämään aivan mielettömästi. Tätä värikomboa oli siis pakko saada lisää. 
 '


Pupulandia-blogissa törmäsin vielä tälläiseen kuvaan. Olen myyty. Olen suunnitellut keittiön verhojen vaihtamista kunhan löydän oikeanlaiset. Saa nähdä esiintyykö niissä tämä herrrkkuvärien yhdistelmä. Keltaiset Teema-mukit pääsi esille ja Korennot saa nyt ainakin toistaiseksi mennä vaihteeksi kaappiin. 

Vaihtelu virkistää, totta tosiaan! 

(sukkanauhat tiukalla täällä jännitän, tänään pitäisi tulla miun rillikät! IIK!)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Sarita! Onkohan tuolla oikeassa reunassa saapumassa valkea "Villihevonen"? Siis. vielä keskeneräisessä maalauksessasi.Jään odottamaan mielenkiinnolla.

Anonyymi kirjoitti...

..minun mielestäni tuo anorektinen naisfiguri tuossa pupulanndian kuvassa ei sovi noiden ihanien taustalla olevien värien kanssa yhteen.Kasvojen ilme, kuin malleilla, jotka kävelevät catvalkilla.