tiistai 28. elokuuta 2012

Prilliraamid eli silmälasikehykset

Vanhat lasini ovat 10 vuotta vanhat. Sitä edelliset 15 vuotta vanhat. Moni ei kyllä edes tiedä/muista miun omistavan laseja kun en ole niitä pitänyt aikoihin kuin kotona töitä tehdessä ja kouluhommia piirtäessä. En ole niitä kuitenkaan mielellään enää pitänyt. Syykin selvisi näöntarkastuksessa, näköni on ihme kyllä hiukan parantunut ja muuttunut.

Pitänyt jo kauan mennä uudelleen näöntarkastukseen mutta olen odotellut että löydän oikeanlaiset pokat. Myös diabetes vaikuttaa näköön ja olen yrittänyt parantaa verensokeritasapainoa. Ihania pokia onkin löytynyt mutta suurin osa tietenkin liian kalliita.
Yhdet näistä "prilliraameisd" sitten löysin 30% alesta Tallinnasta. Ensimmäinen kauppa johon kävelin sisään ja ensimmäiset pokat joita koitin nenälle. Siinä ne oli. Yritän löytää vielä toiset edulliset ihan vain perusruskeat jotka käyvät sitten kaikkien värieni kanssa.Tyyliin nämä netistä lainatut lasit. Turhan liian isot mutta väri on kyllä kiva, kahta eri ruskeaa. Anonyyminä pysyttelevä raksamies oli sitä mieltä että näytän ihan Teuvo Lomanilta. Et ehkä sitte ei näitä.Nämä löytyi Nisseniltä. Taas ensimmäiset jotka bongasin hyllystä ja pistin päähäni. Kassillinen aiemmin kotisovitukseen hakemiani kehyksiä toisesta liikkeestä sai lähteä saman tien takaisin kun eivät näihin verrattuna enää näyttäneetkään kivoilta. Muoto on juuri sellainen kuin olin hakenut. Ajaton, aika perus mutta silti hivenen persoonallinen, väri tasainen eikä sellainen vähän sekava havanna-ruskea niinkuin useimmissa. Näitä harkitsen vakavissani ja ensi viikolla käyn katsomassa niitä uudestaan. Parin viikon sisään pitäisi tulla myös nuo toiset lasit. Jännää!

Ei kommentteja: