tiistai 8. toukokuuta 2012

Ruusuilla tanssimista

Tällä viikolla olen jaksanut jo vähän jotain puuhaillakin. Tarkoittaa siis siivoamista. Mitä eriskummallisimmista paikoista on löytynyt kaikenlaista jota en tunnista omaksi. Löytötavaraa, suurin osa on löytänyt omistajansa juhlakansasta. Juhlien aikaan oli lähes kaikki pyyhkeet ja lakanat käytössä ja ne sain vihdoin pestyä ja kaappiin. Kukatkin alkaa jo kuihtua. Yhdet kuivuneet ruusut levisi lattialle.

Elämä on välillä ruusuilla tanssimista.

Näistä väreistä, violeteista farkuista ja tunnelmista muistin postauksen jonka ajat sitten jo kirjoitin mutta se jäi vain luonnokseksi ja julkaisematta. Tässä se siis: 

Tykkään yhdistellä värejä aika ennakkoluulottomasti. Sattumanvaraisesti en kylläkään, sävyjen suhteen yleensä todella tarkasti. Olen värianalyysissa kirkas kevät ja värien yhdisteleminen sopiikin loistavasti tälle tyypille. Värini ovat kirkkaita ja lämpimiä. Yleensä hiukan huvitun niistä kuvista joita ihmiset ottavat itsestään ja asustaan, mutta blogeissa tätä näkee aika paljonkin. Päätin siis kokeilla eräänä päivänä kun meitä oli pyydetty syömään. Olin väsynyt joten teki mieli laittaa jotain oikein keväistä ja piristävää päälle. Kuva peilin kautta ei kuitenkaan onnistunut kovin hyvin mutta värit kuitenkin näkyy.Korallia, violettia, vaaleaa lämmintä ruskeaa. Korallista on muotoutunut itselleni suorastaan perusväri. Se sopii vaaleaan ja hiukan persikan sävyiseen ihooni tosi hyvin ja saa sen näyttämään paremmalta silloinkin kun se on atopiani takia huonossa kunnossa.
Violetti taasen on ns. kausiväri. Yhdistän sitä mielellään myös turkoosiin, keltaiseen ja oranssiin sekä neutraalimpiin ruskeaan ja valkoiseen.

Haaveena onkin käydä vielä värikonsultin koulutus että voisin tehdä myös värianalyyseja työkseni. Värikonsultointia voi käyttää hyväksi myös sisustussuunnittelijana. Jonkun aikaa pitää kuitenkin säästää että pääsen koulutukseen. Aloitin äskettäin 3kk:n yrittäjäkurssin joten siihen menee tämä kevät. Kaikenlaisia työkuvioita ja koulutuksia tässä nyt mietinnässä. Yhden koulun kun saa käytyä niin nyt sitten mietitään että:

"Mitäs nyt?"

1 kommentti:

santra kirjoitti...

Ihanaa Sarita, toi sun väreillä leikkiminen. :) Jos aiot enemminkin harrastaa asukuvausta, niin kannattais hankkia kaukolaukaisin. ;)Ei ole hirveen iso investointi. Halvimmat maksaa reilun kympin. Hommasin semmosen viime vuonna ja helpotti kummasti valmistuneen vaatteen tai sukkien kuvausta.