tiistai 15. toukokuuta 2012

Pieni päivitys eteiseen

Tuulikaappi sai päivää ennen juhlia testimaalin pintaansa. Testimaalin siinä mielessä että katto on vielä levyttämättä ja levyt paklaamatta. Sävyn piti olla vaalea lohenoranssi ja sitä se onkin kun tulee ulkoa. Purkissa näytti kyllä juuri siltä miltä piti mutta valaistus vaikuttaa ja se että ei maalattu ensin valkoisella pohjamaalilla. Sohvalla istuessa sävy näyttää ihan samalta kuin keittiön korallinpunainen. Maalille siis teen saman kuin keittiön maalille joka alunperin näytti aivan neonpunaiselta. Sekoitan siihen ateljeen hiekan sävyistä maalia ja hiukan keltaista pigmenttipastaa. Näin sävy vaalenee, himpun verran murtuu ja taittuu oranssimmaksi. 


Tänään sai eteinen pienen muutoksen. Tässä se siis ennen. Vihdoin pääsi kotiin Isännän ihana lahja, turkoosi koukerotuoli joka odotteli Oulussa. Kiitos rakas!

Vessan ovi on kaivannut kylttiä. Ostin siihen jo isot valkoiset kirjaimet mutta ovi on niin kapea että isot kirjaimet näyttivät hassuilta. Tuon pienen hopean kyltin olen ostanut joskus 5 vuotta sitten mutta minkään kodin oveen se ei ole kuitenkaan päätynyt. Nyt vieraatkin tietävät mitä ovea etsivät. Pienen liitutaulun sain tilaajalahjana. Sopivat molemmat hyvin hopean rataskellon kanssa. Joponen on saanut olla sisällä.

Näyttää tuulikaapissa hirrrveeen kivalta. 

4 kommenttia:

Nimuel kirjoitti...

Ahh, ne yksityiskohdat. Jotkut vaan hallitsee ne siinä missä allekirjoittanut yleensä vaan sutasee ;D

Pääset ehkä muuten vielä tänä vuonna mun saippuatestaajaksi. Sä voisit kokeilla suolaoliiviöljysaippuaa, joka sopii atoopikoille erinomaisesti. Jos et ole tuoksuallergikko, siihen voisi laittaa jonkun merellisen raikkaan tuoksun ja turkoosin marmoroinnin. Valmistus ei kestä kauaa noissa, mutta kypsytysajat on pitkiä. Parhaimmillaan usean kuukauden ikäisenä..

Sarita kirjoitti...

Heh, no riippuu tilanteesta. ;)
Tuoksuja en kestä mutta mielelläni testaan jos saan hajuttoman version. Suolasaippuaa oonkin käyttänyt mutta se hävis jonnekkin kun oli juhlakansaa saunomassa. Liekö jossain lauteiden alla..

Aaltoilee kirjoitti...

Kivalle näyttää, tuoli on hirrrveen nätti <3

Miia kirjoitti...

Arvaa oonko kuolannu tuota samaista tuolia yhen sisustuskaupan ikkunassa aina siitä ohi kulkiessa... Ja samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, toiset ne osaa noi yksityiskohdat! :)