torstai 24. toukokuuta 2012

Karpalomuffinssi makkaralla ja uusi juttusarja

Toissa-aamuna oli kahvi loppu. Tänä aamuna kaikki aamukahvin kanssa syötävä oli loppu. Päädyin sitten munakkaaseen mutta kahvin kanssa pelkkä munakas ei oikein napannut. Aloin tuskaisesti kaivella kaappeja. Pakastimen kätköistä löytyi (vieläkin!) juhlien jäljiltä jääneitä Hannamari-ystävän tekemiä herkkumuffinsseja ja toisen ihanaisen tuomia karpaloita. Ei mikään ideaali aamiainen mutta kun jääkaapista löytyi vielä purkki kermaa jonka päiväys tänään niin juttu oli selvä. Kerma vaahdoksi, sekaan raakakaakaota, lucumaa, minttuaromia ja steviaa. Melkein kuin juhlissa olisi taas!
Juhlaa tähän arkeen vähän kaipaakin kun siitepölyt tai joku ihme flunssa vaivaa. Sahaavaa pikkukuumetta ollu muutaman päivän ja pää on tosi tukkoinen ja kipeä. Puhkeava viisaudenhammaskin on taas näyttämässä tulehduksen merkkejä joten voi olla sitäkin.  Tänään olisi ollut yrityskurssini konsultin kanssa palaveri mutta jouduin senkin perumaan.

Mutta oli miulla ihan asiaakin. Olen tässä jo jonkin aikaa puhunut että alan kirjoittamaan väreistä ja nyt olen viimein saanut aloitettua tuon projektin. Juttusarjan nimi tulee olemaan:

"Väriympyrällä: JA SE JOKU VÄRI MITÄ POHDIN"

Luultavasti julkaisen joka viikko yhden värin. Luvassa pohdintaa väristä yleisesti, sen vaikutuksista ihmiseen, sisustuksessa, pukeutumisessa jne. Voi olla että julkaisen jutut myös kotisivublogissa samaan aikaan tai sitten linkitän tänne koska kotisivujen käyttöliittymä on niin erilainen etten voi vain suoraan kopsata sitä sinne. Katsotaan nyt, täytyy vielä hieman testailla.

Kevään kunniaksi ajattelin aloittaa VIHREÄllä! 


Päivä on ollut ihanan lämmin. Tajusin asian kuitenkin vasta kun näin ikkunasta ohi pyöräilevän naisen, hihattomassa paidassa! Mittari näyttää varjossa +19 astetta! Oli pakko lähteä melkein päivittäiselle -kamera kaulassa tutkailen tiluksiani- kierrokselle. 


Linnut laulaa, aurinko paistaa ja lämmittää.. siinä on jotain tuttua. 

Sehän on KESÄ! 

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ihanaa vehreyttä! :)

Miia kirjoitti...

Se koivujen ihana vihreys juuri silloin kun hiirenkorvat aukeaa... vai miten sen sanois, mut sitten kun pahin siitepölykausi loppuu koivujen osalta niin lehtien vihreyskin on muuttunut tummemmaksi eikä siitä ole enää niin paljon iloa. Täällä onneksi alkaa jo pahin koivupöly pikkuhiljaa häviämään, johan tätä aivastelua ja yskimistä on riittänytkin.

Nimuel kirjoitti...

Ihania kuvia, Sarita! =)