torstai 5. huhtikuuta 2012

Keväistystä

Eräs aamu klo 7 aurinko alkoi paistamaan joelta ja vielä niin luminen maisema näytti erityisen kauniilta. Vanhemmilta saaduista onnittelukukistakin osa on vielä hengissä.
Siivous- ja maalausinto ollut huipussa! Nautin suunnattomasti jopa siivouksesta kun tutustuin paremmin tähän Kärcherin höyryhärveliin jolla taannoin pesin ikkunoitakin. Saunaremontin jäljiltä oli lattiassa vielä lauteidenkäsittelyaineista tahroja. Ne lähtivät kaikki kuin unelma!
LordEstin biisissä  "Juoksen vapaana kaupunkiin" lauletaan: "Oon kyllästynyt fleximiin..".  Ite laulan sitä nyt sanoilla: "Oon rakastunut Kärcheriin..."Höyrytys, hankaus ja rapsutus.Siivouksen ja olohuoneen taulun valmistumisen myötä teki mieli hiukan muuttaa ja yhtenäistää paikkoja. Maalasin myös tiiliseinän kaapissa olleella Taika-maalin jämällä.


EnnenOlohuoneen Chocolate-taulukin vaihtoi paikkansa muualle. Oikean väriset sohvatyynyt on ollu hakusessa niin kauan kuin tässä asuttu. Korallinvärisiä en ole onnistunut pongaamaan mistään. Aina on liian pinkki tai liian jotain. Turkoosit on joko liian vaaleita tai liian vihertäviä. Nyt ollaan jo aika lähellä ja parasta oli että nämä olivat jo olemassa, niitä piti vaan vähän yhdistellä eri tavalla ja kaivella vanhojen tyynynpäällisten alta. Kuvassa näkyy huonosti mutta taaimpana on silkkinen valkoinen tyyny. Uusin rakkauteni väreissä on helmiäisvalkoinen. Haluaisin sitä nyt joka paikkaan! On siis selvästi muutoksien kevät. 


Makuuhuonekin saa kohta kauan kaipaamansa taulun. 
Tässä pieni kurkistus siihen.3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana, rauhallinen tunnelma auringopaiisteisessa tuvassanne!TUO TIILISEINÄ on aivan ihana! ja"SALAISUUKSIA" SISÄLLÄÄN KANTAVA TAULU ON JUURI OIKEALLA PAIKALLAAN! Rakastan turkoosin vivahteita, ne ass mieleni iloiseksi ja ajatukset keveiksi, kuin kesäpäivän perhoset. Kiitos Sarita,näistä blogisi ihanuuksista
1

Anniina Marianne kirjoitti...

Ihania kuvia jälleen, värit hienossa harmoniassa. Tiiliseinä on todella upea!

Blogissani on sinulle tunnustus. ^^

Sarita kirjoitti...

Kiitos anonyymi kauniista sanoista! :)

Anniina Marianne: Kiitos, pitääpä käydä kurkkaamassa.