tiistai 20. maaliskuuta 2012

Läpinäkyvää

Työhuoneen ikkunasta ei enää meinannut nähdä läpi. Ajattelinkin että aloitan siis hyvissä ajoin tämän joka vuotisen "riesan". Siis ikkunanpesun. Isäntä haki Kärcherin testiryhmään joskus reilu vuosi sitten ja testauksen päätyttyä saimme hommata meillä testissä olleet höyryhärvelit puoleen hintaan. Imurilla pestiin patjat ja petarit, uunia hirvittävän sotkuisen kokonaisen kanan grillauksen jälkeen yms. Hyvään aikaan tulivat kun remontin jälkeen piti tehdä siivousta ennen muuttoa ja vielä sen jälkeen. Anoppi ihastui höyrypuhdistimeen erityisesti saunaa pestessään. Itseäni kiehtoo erityisesti se ettei pesuainemyrkkyjä välttämättä tarvita joten se herkistävä kemikaalikuorma vähenee.

Tässä siis siivouskaverini:
Siivotessahan tulee kauhea jano! Arjen luksusta on juoda vettä skumppalasista josta edellispäivänä oli nautittu valmistujaiskuohuvat. Tunnelma jatkuu! 

Aurinko alkoi paistaa juuri sopivasti puhtaisiin ikkunoihin. Todellisuudessa luulen että ikkunat pitää vielä toistamiseen pestä tänä vuonna. (näinhän siis kai "normaali" kansa tekee joka tapauksessa?) En tiedä johtuuko se sitten siitä että ikkunat ovat jo yli 30 vuotta vanhat, kuluneet ja remonttiroiskeita on edelleen vai miksi ne eivät vaan tuntuneet tulevan täysin puhtaiksi. Puhtaammaksi kyllä tulivat, aivan ehdottomasti. Nyt niistä näkee läpi!


Ja lasin takaa saa parempia kuvia ;)  

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan nämä jäljet KAURIIIN "kääntöpiiriin" kuuluvat?Tämä kuva kiehtoo varjoillaan ja kevättalvisella auringon kultataamilla hangillaan minun mieleni ja ajatukseni.