maanantai 20. helmikuuta 2012

Retromeininkiä

Siskon kanssa koluttiin kotikellarissa ja sieltä löytyi aarteita. Viime kerrat olen ollut reissussa lentokoneella joten mitään isompaa en ole saanut otettua mukaani. Nyt olimme yhdessä autolla joten mukaan mahtuikin jotain. Vihdoin saatiin myös mukitikkaat melkein valmiiksi.


Arabian vanha kannu siskolta


Kaatopaikkakuormasta aikoinaan pelastettu lipastoSöpö retrolipasto on juuri sopiva ikkunan alle. Haluaisin tähän kyllä isomman tason jossain vaiheessa mutta nyt tämä saa olla tässä ainakin toistaiseksi ennen kuin uudelleenmaalaus ja tuunausinto iskee. Päälle sopii kivasti suomalaista muotoilua ja laatikkoon kaikkea pientä mille ei oikein ollut paikkaa. Yleisilme keittiössä on nyt hymyilyttävä, retron ja modernin mukava kombinaatio. 

Muotoilusta puheen ollen Rovaniemellä on nyt Design week ja huomenna olisi tarkoitus käydä tsekkaamassa tilanne. Luvassa ainakin desingbaari. Siellä superpirtelöitä, raakakakkuja ja muita herkkuja pyörittävät ihanat ystäväni Hannamari ja Tuomas. Odotan myös innolla erilaisia näyttelyitä. Siitä lisää siis myöhemmin. 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

IIIIHANA!!!!!! Just ja just todellinen. Rakkautta. Mä tykkään tästä tyylistä. Mä tykkään susta. And hey let´s keep it that way!!

-Jessy-