tiistai 21. helmikuuta 2012

Design weekin flunssanhäätöä

No enhän mie sitte mihinkään design weekille päässy lähtee.. Illalla kuumemittari näytti vielä 37.3 astetta ja yö meni yskiessä. Herätessä ääni oli pelkkää röhisevää mörinää. Piti perua aamuinen kirurgin aika ja hoitaja sai hädin tuskin selvää puhelustani. Iltapäivällä isäntäkin alkoi taas valittamaan flunssaista oloa. Tää on ihan uskomatonta, me ollaan koko aika kipeitä! Sotani vastustuskyvyn kanssa saa koko ajan uusia aseita. Niihin kuuluu muunmuassa päivittäiset terveyspommit smoothieiden muodossa. Samoin ituvillitys. Kokeilin alfa alfaa ja mielestäni se ei ole niin kivan makuista kuin mungpapu. Koostumus on kivan rapsakka kyllä.Flunssaisena ja muutenkin on hyvä juoda pakuriteetä. Lisäsin siihen nyt vielä extraksi limaa irrottavaa ja tulehdusta lievittävää tuoretta inkivääriä. (Inkivääriä ei tulisi keittää jotta hyödylliset aineet säilyy) Jäähtynyttä pakuriteetä käytän myös aina smoothieiden pohjana.

Tällä kertaa muina sotajoukkojen jäseninä oli näitä: Vanhempieni keräämiä namimustikoita, luomutyrniä, Omega-kolmosta sisältävää chiasiemenhyytelöä, E-vitamiinipommi tocoa eli riisinlesejauhetta, C-vitamiinipitoista camu camua, proteiinipaukku spirulinaa, suomalaista rucolaa ja punamangoldia, hampunsiemenöljyä ja ripaus laatusuolaa. Uusin tuttavuuteni Ashwagandha on superyrtti jonka pitäisi lisätä stressinsietoa vahvistamalla ja rauhoittamalla hermostoa. Sen ainesosat lisäävät serotoniinia aivoissa. Sillä on myös antibioottisia ja tulehdusta estäviä vaikutuksia.

Niin ja pääsi sinne muutama luumukin. Ihanaa väriterapiaa ennen surauttamista monsterimössöksi. Siinä keittiössä hääräilessä mukitikaskin sai uuden asukin ja mukit pääsi hauskempaan, ei niin kliiniseen järjestykseen.
Muutamiin piirustuksiin pitää vielä tehdä korjauksia joten istahdin niitä tekemään. Siinä piirtäessä vilkaisin ulos, taivas oli kuin tulessa! Upean näköistä.Lunta on ihan mielettömästi, hyvä kun auto mahtuu enää pihaan. 

Tässä vielä luettavaa postauksen aiheista:

Huippuartikkeli pakurikäävästä
Virallista designbaaria superpirtelöbaarin 
muodossa pitävän ystäväni ihana blogi

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

IHANA AURINGONLASKUN TAIVAANRANTA! MEILLE TUO "NÄYTELMÄ" NÄKYY TÄHÄN VUODENAIKAAN OLOHUONEEN IKKUNAAN. VUOSIKYMMENIÄ JO IHAILLUT SAMASTA PAIKKAA AURINGON LASKUN VÄREJÄ. MUTTA VIIME KESÄNÄ "NÄYTTÄMÖ" PIENENI KUN NAAPURI RAKENSI AUTOTALLIN.