keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Viime vuoteen mahtui kaikenlaista.
Asumista vihdoin omassa kodissa, remonttia, asettumista. Suurin asia on ollut ehkä tämä kouluun pääsy, yhden unelman toteutuminen. Matkustelu yksin on ollut jännittävää mutta tehnyt hyvääkin. Sairastelut ja tulehduskierteet vaan ovat hiukan lannistaneet. Kolmesta antibioottikuurista meni kroppa aivan sekaisin, iho kiukkuilee ja sokerit on mitä sattuu. Hoitoväsymystä. Blogissakin ollut nyt hiljaista kun on ollut kaikenlaista menoa, ystäviä kylässä ja olen yrittänyt saada itseäni kuntoon. Ensi viikolla taas kouluun. Reilun kuukauden päästä pitäisi olla portfolio VALMIS esiteltäväksi! Sen kanssa on vielä aika lailla hommia. Piirustuksia ja huonekortteja. Samalla olen suunnitellut jo asiakkaillekin ja koko aika tulee lisää projekteja. Välillä jännittää että osaanko kaiken ja olenko valmis. Opettajamme Pirkko-Liisa Topeliuksen kanssa puhuttiin myös aiheesta ja hänkin sanoi ettei tunne olevansa vielä valmis. Aina on parantamista, kasvamista ja hiomista. Työt opettavat.

Tänä vuonna aion elää terveellisemmin, liikkua enemmän ja stressata vähemmän. Saada aikaan kunnollisen päivärytmin. Haen myös diabetesliiton kuntoutuskurssille. Jos vaikka sieltä saisin puhtia ja apua hoitoväsyn voittamiseen sekä tasapainon löytämiseen. Sitten voin keskittyä ja pystyä paremmin myös tärkeimpiin asioihin.


Täällä on jo ihanan paljon lunta. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että taas "näyt" ja kirjottelet blogiisi,Sarita! Diabetes ja muut terveyteen liittyvät asiat ovat minunkin jokapäiväistä arkea nykyään. Siksipä onkin nämä blogit , joita seurailen, virkistäviä lukea ja huomata , miten voi olla saman suuntisia ajatuksia ja näkemyksiäkin monista asioista. On juttuja joista huomaa että kirjoittaja kokee asiota aivan samalla tavalla kuin itse.Hyviä talvipäiviä Sinulle!