maanantai 9. tammikuuta 2012

Makuuhuoneen lisukkeita

Olemme olleet vuoden ilman yöpöytiä. Hermot meni kun rasvapurkit, laturit, luettavat ja muu tarvittava härpäke lojui aina lattialla. Päätin ne sitten yllätyksenä tilata hääpäivälahjaksi. Mukana tuli myös muoviset jalat ja vetimet mutta niitä en halunnut laittaa. Omin pikku kätösin laatikostot kokosin ja isäntä poraili seinään kiinni niin että alta on mahtavan helppo siivota.
Nyt kun sitten viimein oli yöpöydät niin pitäähän se olla myös lamput. Vuosi sitten hääpäivänä saamamme lahjakortti Pentikille alkoi uhkaavasti vanhentua joten sekin pääsi viime tipassa käyttöön.Varjostimiksi valitsin valkoiset. Valikoimassa oli myös turkoosit ja oranssit mutta molemmat jotenkin väärän sävyisiä. Voisin nämä päällystää myös samalla tapetilla jota on ikkunaseinässä. Kokeilin miltä se näyttäisi ja ei ollenkaan huono, toteutus vaan vähän maalarinteipin kanssa ontuu mutta idea tulee kyllä esiin.


 

Nuo pallukat vaan on niiiiin ihanat! Enää puuttuu vain taulu sängyn päältä. Maalaan sen meistä Kyproksella otetusta pusukuvasta.Päivät menee tiukasti tehdessä portfoliota ja muita koulujuttuja joten maalata en nyt vähään aikaan kerkeä. Pikkusen meinaa ressinpoikanen tulla kun enää kuukausi aikaa!

Täytyy yrittää muistaa hengittää välillä. 

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Noi pentikin lamput on kyllä kivat!

santra kirjoitti...

Huone näyttää tunnelmalliselta ja nuo lamput on makeet.

Sirja kirjoitti...

Kun Lilja näki nämä kuvat, se sanoi että mennään tuonne kylään! :) Ihana postaus.

Sarita kirjoitti...

Jenni: Niin on! :)
Sirja: Kiitos Sirja! Ihana Lilja, voi kun tulisittekin! <3