keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Sinisen virran varrellaIhana ilma houkutteli työpöydän äärestä pihalle.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika korkealla on vesi väylässä.Kylänsaari ja Mätässaari, oottavat syksyn värissään talvea, joka viivyttellee erikoisen pitkhään tänä vuona. Ja taivas peilaa itteänsä väylän vetheen niin somasti.Ihanat kuvat! Rakkhaat maisemat! Kiitos Sarita kuvaelämyksistä!

Sirja kirjoitti...

Miiielettömän kauniita kuvia, ihanuus!! Silmä lepää... :)

santra kirjoitti...

Upeita kuvia oot napannu!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Kuka muistaa vielä edelliset sillat Jolmanputaan ylittävänä? Nämäkin nyt ottamasi kuvat ovat joskus väylän historiaa. Aurinkoista puoltapäivää!

Mira kirjoitti...

Kivoja kuvia sait otettua :)
Ja ilma oli kyllä eilen ihana.. Niin ois nytkin, mutta tänään en kyllä lähe lenkille :/ Eilinenki oli vikatikki..

Anonyymi kirjoitti...

Tuo rajasillan kuva oikein säikhäytti minut, ko luulin oikeasti näkeväni karhun, joka lähestyy sinua siltapilarin takana olevasta"metsiköstä".Tässäki kuvassa on paljon katseltavia kohteita. Kannatti kyllä lähteä ulkoilemaan.Ja me jotka saamme, kuin väri ym. terapiaa myös kuviesi kautta,olemme iloisia näitä katsellessamme!

Anonyymi kirjoitti...

Juutuin hajatelmissani noihin pultteihin ja rakoihin sillankaiteissa.Päätelmäksi selkiintyi, että sisällä on kapeampi liitos ja olisko "ajan hammas"iskeny valikoivasti noihin pultteihin?Nyt loppuja lehtiä haravoihmaan ja marraskuista(erkoista)ilmaa hengittämhään. Hyvää päivää sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Oi,miten ihana , osaksi vedenalainen SATUMAAILMA ,avautuukaan tuohon viidenteen kuvaasi ylhäältä päin! Ja suurennuslasia käyttäen näkee veden alaisen selvemmin.Syysaurinko valaisee jokirannan kasvit niin ihanaisesti ! Hymyilen, kun katselen tuotakin onnistunutta kuvaasi, Sarita!