keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Utuisten sävyjen aurinkoinen aamu

Aamulla jaksoin herätä ihmeen aikaisin ja ikkunasta näytti tältä.


Sumua ja pisaroita yön hallan jäljiltä ja aurinkoa. Ei muuta kuin kumpparit jalkaan, kamera kaulaan ja  reippaana ulos haistelemaan ihanan raikasta syysilmaa.


Tavoite: aamuihmisyys.

10 kommenttia:

Sirja kirjoitti...

Ihania kuvia ♥

Sarita kirjoitti...

Kiitos ihana! <3 Itekki lumouduin tuosta kontrastista, herkkyydestä karun keskellä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää puoltapäivää,Sarita! Oi, miten ihastuttavia kuvia oletkaan saanut kuvata! Ja maisemat ovat niin tutut ja sadun omaiset, mutta kuitenkin todelliset.Itsekkin kameran kanssa usein pihapiiriä kuvaan eri vuodenaikoihin. Nyt pensaat jo loistavat ruska väreissään ! Terveisiä!

Mustikkatyttö kirjoitti...

Oi kuinka kaunista! Teillä onkin syksyn väritys jo pikkaisen pitemmällä kuin täällä. :)

Anonyymi kirjoitti...

"Anonyymi" pyytä anteeksi, kun lähetti kolme samaa tekstiään kommenttiosioon! Oli tullut uusi lähettämis pyyntö muoto ja klikkailin kolmeen kertaan saman.Mutta enköhän opi senki ajan kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi tuota Lapin luonnon kauneutta...aah! Sarita, olet hieno valokuvaaja, ei voi muuta sanoa. Koko loppupäiväsi oli varmaan mukava tuon keikan jälkeen. Minullekin aamut ovat vaikeita, mutta olen huomannut, että jos tekee aamulla jotain mieleistä, niin koko päivän on hyvä fiilis. Ihania aamuja sinulle,toivottaa Etelän Rouva

Anonyymi kirjoitti...

Luontokuvistasi välittyy katselijalle jotain aistittavan rauhoittavaa, joka saa mielen ja ajatukset valoisaksi. On "päevvän käyttävvii"(auringon aamuvaloa)ja neljännessä kuvassa metsän reunasta lähestyy Kylväjä kylvövakkansa kanssa.Ja entäpä sitten tuo kolmas kuva ylhäältä päin! Oiskohan luontokuviesi esille asettamisen paikka,esimerkiksi vaikka Kirjasto-talolle?

Sarita kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos terkuista ja saat anteeksi! :)

Kiitos Etelän rouva! Toivottavasti pääset joskus tänne ihan livenä ihastelemaan.. Niin, ja hyvä vinkki tuo että tehdä jotain mukavaa jo heti aamusta. :)

Anonyymi: Kiitos! Voisiko parempaa kommenttia saadakaan.. Enpä ole koskaan välokuvanäyttelyä pitänytkään. EN vaan koe itseäni teknisesti tarpeeksi taitavana vaikka alaa olenkin opiskellut. Pitäisi saada nämä kuvatukset vielä teetettyä isommiksi niin voisi näyttelyä harkita. Kiitos vielä! Ilmeisesti olet paikallinen lukija?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Sarita nopeasta vastauksestasi! En ymmärrä miksi koneeni "vaatii" useita vahvistuksia ja sitten kuitenkin näyttää kaikki kommentissa ?Terveisiä! Läheltä olen.

Sarita kirjoitti...

Olisipas kiva tietää ketä te anonyymit läheltä olijat olette! Rohkeasti vaan omalla nimellä kirjoittamaan. :)
Yritän saada selville missä mättää mutta poistelen sitten noita moneen kertaan tulleita vastauksia.
Terkkuja sinne myös!