perjantai 5. elokuuta 2011

Viidakossa tapahtuu taas

Yllättävän valkoisen liljan vieressä oli vielä pienen pieni nuppunen jonka toivoin myös olevan valkoinen. Vaan kuinka kävi...
Mietin tosissaan että mistähän nämä ovat tänne eksyneet koska kahtena viime kesänä ei penkissä ole ollut kuin niitä oranssinpunaisia liljoja. Nämä siirtyvät etupihalle ja toivotaan että leviävät mukavasti. :)

Muutaman päivän olen hakenut varastosta laatikoita, pessyt ja silittänyt vaatteita, kuvannut niitä ja laittanut kirppiskuntoon. Facebookkiin laitoin kirppiskansion ja mukavasti jo tavaraa mennyt sitäkin kautta. Vielä pitäisi laatikoita käydä läpi. Luulin jo olevani suht terve kunnes eilen nousi lämpö taas.. Isäntä laittoi minut nyt sitten riehumiskieltoon kun en meinaa tulla kuntoon. Ens viikolla olisi kouluun lähtö joten nyt pitää vaan malttaa (taas!) levätä että pääsen reissuun. Sitkeä tauti ei muuta voi sanoa.

 Olen saanut muutaman uuden lukijankin, lämpimästi tervetuloa!
Mukavata viikonloppua kaikille.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Viime kesänä sain ihanan, oranssinpunaisen liljakimpun!Värililjat viihtyvät valoisassa kukkapenkissä.Ne eivät tykkää siirtelystä, saattavat taantua useiksi vuosiksi ja jopa kuolla jouduttuaan toisensorttiseen multaan.Jotenka pohjoispuoli ei niin hyvä Liljoille.