keskiviikko 10. elokuuta 2011

Neuloosissa

Kesällä on kiva neuloa ja virkata. Mukavaa, rentouttavaa ja terapeuttista. Automatkoillakin kätevää varsinkin jos on tälläinen hiukan kolarista traumatisoitunut niin voi keskittyä siihen neuleeseen eikä liikenteeseen ja vauhtiin.  Aiemmin on tullut tehtyä läjäpäin pipoja ja baskereita.Viime kesänä tein ekan tuubihuivini ja nyt kun löysin markkinoilta tuon ihanan turkoosin langan niin päätin tehdä siitäkin tuubihuivin ja pipon. Lapasetkin olis kiva samaa sarjaa mutta lanka ei riitä niihin. Täytyy siis metsästää sitä jostain lisää.

Kukka näyttää ihan hugelta. Ehkä se vie huomion naamasta joka taas näyttää just siltä että on lojunu yli 2 viikkoa sisällä kipeänä.
Huivin ohje omasta päästä. Myssyn ohje täällä. Ihana, helppo ja nopea.

Sitten piti saada iPadille jonkunlainen suojus niin tämmönen syntyi jämälangoista. Ihan ollu kätevä kun reissussa laite aina mukana.
Huomenna olisi taas kouluun lähtö. Vähän vaan hirvittää. Kauhea pistely ja puutuminen ollut käsissä, jaloissa ja kasvoissa kohta viikon. Eilen kävin lääkärissä ja tänään verikokeissa. Verenkiertohäiriötä nyt epäillään ja tutkivat vielä onko jotain puutostilaa. Lihakset on aivan jumissa. Jännittää. Onneksi vastassa on ihania ystäviä jonne mennä ja opiskeluryhmäkin kiva.

Kylppärissäkin taas tapahtuu. Tänään Isäntä jo laittoi kokeeksi vähän vesieristyksiä. En malta odottaa että päästään yhdessä laatoittamaan. Se oli viimeksikin niin hauskaa! Mie leikkasin laatat ja isäntä lätki paikalleen. Lattian kanssa sillä sitten meni jossain vaiheessa hermot niin mie sain laatoittaakin.Tuleva lattialaatta on muuten ihan sama kuin kuvassa oleva. Tykästyin siihen kovasti. Seinälaattakin on saman tyylinen mutta nyt isompi ja aavistuksen harmaampi.

Pihlajassa on jo marjat. Ulkona on tosi kylmä ja mietin mitä ihmettä pakata mukaan. 
Tarviikohan Helsingissä vielä takkia? Pipoa nyt tuskin vielä kuitenkaan.

9 kommenttia:

Sirja kirjoitti...

Täällä on ainakin vielä lämmin, n. 24 astetta ollu tässä lähipäivinä. Tänään ollu aurinkoista ja ihan toppi-kelit, eilen satoi ja oli silti hiostavan kuumaa.. Eli ehkä talvitakit voi vielä jättää.. Toki pitkähihasta neuletta ja joku kevyt takki vois olla hyvä idea :) Mä oon kyllä ehkä maailman kuumaverisintä sorttia ja inhoon tätä lämpöä, että sillä varauksella.. :D

Paljon haleja ja tsemppiä lähtöön, oot kovasti mielessäni ♥ ♥

Sirja kirjoitti...

Ja unohin kommentoida, aivan ihanat tekeleet!!! Tosi hienot, wau!! :) ♥

Sarita kirjoitti...

Heh, no en mie ihan talvitakissa vielä ollu tulossa.. :D Neuletakkiin mieki sitten päädyin, en ehkä turhaan jaksa takkia raahata. Mieki yleensä oon semmonen kuumakalle mutta nyt kun noi lihakset on aivan jäpissä niin tekee mieli lämmintä. Harmi kun vagabondeihin ei mahdu villasukat! ;) Voi, olis kyllä niin ihana nähdä! Ehdittäiskö millään? Niin ja kiitos, tekeleet on tekeleet. :D

Sirja kirjoitti...

No se talvitakki olikin vähän vitsi, hymiö unohtu perästä.. :D Ei tosiaan oo täällä minkäänlaista takkia vielä ainakaan tarvittu, sinnepäinkään. Pelkäsin vaan että jos kaikki ei ookkaan tämmösiä t-paidassa syyskuussa hillujia :D Mut lämpimiin neuleisiin on ihana kietoutua, ne lämmittää tarpeen tullen.
Me ollaan perjantaina lähössä Lahteen, ollaan viikonloppu. Miten sun aikataulut menee?

Sara kirjoitti...

Ihana pipo! Voisinpa tehä itellekki samanlaisen talveksi!

Sarita kirjoitti...

No kyllähän mie sen tiesin.. :D Täällä +10 astetta, Hrrrr! Mie soittelen!

Sarita kirjoitti...

Sara: Joo, malli on tosi kiva. Lempipipomalli ehdottomasti. Itellä 4 saman mallista. Siinä vaan kannattaa tehdä sukkapuikoilla ne resorikerrokset alussa. Suoraan jos tekee pyöröllä niin tuli miulla ainakin liian löysä vaikka kuinka yritti tiukkaa kitkuttaa. :)

Siellä missä ananas ei kasva kirjoitti...

Nätti pipo ja söpö kukkanen! Kiva kun remppa edistyy.

Mulla oli muuten jo pipo päässä maanantaina kun maalasin ulkona, eikä ollu yhtään liikaa.. ja täytyy myöntää että olipa ihana kun "sai" vetää pipon päähän:)

santra kirjoitti...

Tuo tauti on niin tuttua, siis neulosi. ;) Nätit neulomukset. :) Hyvä, teijän rojekti etenee ja kohta pääsette kylpeään. :)