torstai 18. elokuuta 2011

Ihan kohta suihkitaan!

Koulureissussa ollessa sain tälläisiä kuvaterveisiä Isännältä:


Tavallaan harmitti kun en ehtinyt kaveriksi laatoituksen alkuun mutta olipas ihana tulla kotiin kun saatiin tästä yhdessä jatkaa. Nyt näyttäis jo tältä:Laattaleikkuri on laulanut. Suihkukulmien alta puuttuu vielä muutama laatta. Lattian laatoituksen jälkeen voi laittaa alimmaiset laatat ja sitten pääsee saumaamaan. Jo ensi viikolla pääsee OMAAN suihkuun! Sitten alkaa saunan väsääminen, sinne keksin uusia kivoja ideoitakin mutta katsotaan nyt onnistuuko ne. Kiukaan mallikin ehkä vaihtuu. 

Ystävän kanssa käytiin valitsemassa heidän uuteen kotiin tapetteja. Kiva suunnitteluprojekti tulossa! Tutustuin myös uuteen ihanaan ihmiseen ja uskon että meistä tulee hyviä ystäviä... Tosi hauskaa! :)
Kouluhommia tuli paljon lisää, mm ravintolan tekstiilisuunnitelma ja se on tässä muhinut päässä. Sen palautus ja esittely on tosin onneksi vasta tammikuussa. Nyt pitäisi alkaa piirtää keittiön perspektiivikuvia ja kiintokalusteita.

Hommaa siis riittää!   

5 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Onpa teille tulossa upea kylpyhuone! Miten taitavia olettekaan!

Olipa ihana lukea ajatuksesiasi tutustumisestamme. Arvaatkos...niin samanlaisia tuntoja ja tunnelmia minullakin heräsi sinusta!Olen iloinen saamastani tilaisuudesta. Raikkaita elokuun päiviä teille, te taitavat ahkeroijat! :)

Sarita kirjoitti...

Voi kiitos! :) Tämä on nyt toinen kylppäri kun itse tehdään. Oli niin kiva tutustua. Ehkäpä nähdään taas ensi kuussa. Ihania elokuun tummuvia ja kynttilänvaloa sinnekin. <3

Sirja kirjoitti...

Hienolle näyttää kylppärissä! :)

santra kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani. :)

Sarita kirjoitti...

Kiitos Sirja! Olen itekki tosi tyytyväinen :)
Kiitos Santrallekin tunnustuksesta! Eikös näytäkin teidän tuomat aika kivalle? ;)