sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kylppärin päivitys

Kylppäri on nyt levytetty, suihkuseinät ja saunan seinät muurattu. Niitä muuratessa tosin suunnitelmat vielä muuttuivat hiukan. Edellinen suunnitelma siis näytti tältä:


Tämäkin näytti jo kivalta mutta hiukan häiritsi se että tuo T-lasitus on hiukan akvaariomainen ja laseihin ei voi nojata. Myöskin noiden suihkun alapuolella olevien aukkojen kanssa olisi tullut hiukan teknisiä ongelmia. Suunnitelmaa sitten pyörittelin taas lisää ja nyt se näyttäisi raakana tältä.Lasitus siis muuttuu suoraksi. Se tuo mukavasti korkeuden tuntua, intiimimmän tunnelman saunaan ja nyt seiniin voi myös nojailla. Suihkujen alaosa jääkin auki joten sinne voisi laittaa vaikka rosteriset hyllyt tms pesuaineille. Tässä jossain vaiheessa meinattiin ettei laiteta mosaiikkia ollenkaan mutta sain sen määrää vähennettyä niin ei mennä konkurssiin sen takia. Kyllä kannatti! Itseasiassa tykkään kulmista suunnitelmassa nyt enemmän. Ne on jotenkin hallitumman oloiset noin. Aukot tosin jää vähän harmittamaan.

Kylppärissä näyttää nyt tältä:Lattia pitää vielä ainakin kerran tasoittaa ja sitten pääsee laittamaan vesieristeitä. Mosaiikkikin pääsi ystävien kyydissä meille ja huomenna pitäisi tulla nuo kolme isoa laattaa. Sain laattapisteeltä mallikappaleen kotiin "sovitettavaksi" joten nyt sain otettua kaikista laatoista yhdessä kuvia.


Sormipanelit sävytetään jollain näistä helmiäissävyistä:

Tromsö

Alta

Omsk

Tällä hetkellä suosikit on tummanruskea Alta ja lämpimänruskea Omsk. Niitä voisi myös sekoitella keskenään. Lauteet tulisi mattaharmaiksi ja sävy voisi olla tuon Tromsön kaltainen, ehkä vähän jopa harmaampi. Tosi tyytyväinen olen laattavalintoihini, ainakin nyt. Katsotaan sitten miltä ne näyttää seinässä. En malta odottaa! Tavoite on että suihkuun pääsisi viimeistään ennen kuin lokakuun kiireaika alkaa isännällä töissä. Saunaa ehtii askarrella sitten sen jälkeen. Ensin nyt vaan pitää parantua. Isännällä on vielä ensi viikko sairaslomaa. Tulehdusarvot oli koholla ja keuhkoista kuului epämääräisiä rahinoita. Pitää itekki ottaa vielä ensi viikko rauhassa ettei tuu mitään jälkitauteja.

Ei kommentteja: