perjantai 29. heinäkuuta 2011

Jymy-ylläri

Nyt on tullut yli viikko nyhjättyä sisällä sohvalla pimeässä. Pimeässä sen takia että aurinko paistaa lähes koko päivän suoraan olohuoneeseen joten pimentävät rullaverhot viilentävät mukavasti. Ja nimensä mukaisesti myös tietysti pimentävät. En ole yöpaidassani hakenut kuin nopeasti postin ja vienyt roskiksen. Äsken sitten avasin rullaverhoja vähän enemmän ja meinasin pudota sohvalta!  Mitä sieltä ikkunasta näkyikään:
Ja nyt sitten joku siellä ihmettelee että mitäs ihmeellistä tässä nyt sitten on? Valkoinen lilja, mitäs sitten? Noh, pihan kaikki muut liljathan on niitä oranssinpunaisia ja kaiken lisäksi kukkineet jo monta viikkoa sitten joten tämä on ihana yllätys.. Mutta, voitteko kuvitella? Juuri eilen suunnittelin tilaustyöhön maalaavani juurikin valkoisen liljan ja mietin mistä saisin ihanan kuvan malliksi... Tässäpä se nyt siis on kuin tilauksesta.

Tämän ihanan liljan omistan rakkaalle ystävälle jonka lempikukka se on. Kohta hän saa sen myös seinälleen. Ihanaa 6v-hääpäivää teille!

Eikö se olekin kaunis?

Tämä pitkä ja villiintyneen epäsiisti kukkapenkki on tarkoitus "tuhota" koska siihen tulee kulkuväylä terassilta puuvajalle, varastolle ja autotallille. Kaikki liljat siitä siirrän omaan penkkiinsä jonnekkin. Muista kasveista en tiedä. Ystäväni on luvannut pelastaa ainakin penkissä kasvavan pinkin wannabe-pionin. Yhdessä on keltaiset kukat joista en niin tykkää mutta lehdet on kivat. Sitten on tuota korkeampaa valkokukkaista joka näkyy liljan vieressä.. Sen kohtalosta en vielä tiedä. Kun nyt vaan kunnolla parantuisi niin pääsisi ulos tonkimaan. Virallinen kesälomakin alkaa olla lopuillaan joten koulutehtäviäkin pitäisi alkaa tekemään. Kiireinen syksy tulossa ja maalausintoakin olisi hurjasti. Näyttelyäkin olisi kiva saada pystyyn.

Suunnitteilla on myös postausta ja pohdiskelua väreistä, niiden käytöstä ja vaikutuksista yksi väri kerrallaan. Siihen pitää kaivaa vielä kaikki omat muistiinpanot ja saada ajatukset kokoon.

Minkälaisista aiheista sinä haluaisit lukea?

1 kommentti:

Sirja kirjoitti...

Kiitos ♥
Kotipostauksia ei oo ikinä liikaa :)