keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Ihania tuliaisia ja romuromantiikkaa

Kierrettinpäs ystävän kanssa kirppiksiä ja loppiksia. Tässä saalis:


Hauskan muotoinen lasikulho ja vanha rukin osa jonka oikeaa nimeä en tiedä. Syy miksi siihen ihastuin oli tietysti tuo ihanan kuluneet turkoosin ja sinisen sävyt mutta pääsyy oli tässä:Tuo vanha rukin "lapa" on mummini vanha, samoiten kulho joka alunperin oli keltainen. Maalasin se turkoosiksi ja mielestäni nyt tuo upea muoto tulee paremmin esiin. Setäni ullakolta sain tuon pappani vuonna -42 maalaamaan taulun. Toinen papan maalama tauluni on vuodelta -43. Vielä odotan että saisin vanhempieni kellarista mummin 100 vuotta vanhan kaapin. Kaunista sukuhistoriaa.

Sitten on vielä ihan pakko näyttää ihanat tuliaiset jotka sain.


Siskon neuloma kaulaliina

Toistaiseksi tuntematon viherkasvin alku äitiltä

Haaveissa ollut Korento-muki ystävältä

Niin ihania lahjoja! Huivi on täydellisen värinen ja neulos niin söpöä. Juuri tuon viherkasvin alkua olen jo pitkään halunnut. Äitillä on se jo tosi iso ja niin hauskan näköinen. Ja tuo muki.. Ei tartte varmaan perusteluja. Niin ja vanhemmat lähetti myös mustikoita.. nams!  Kiitos rakkaat! <3

Tulipas taas kauhea ikävä kaikkia.

7 kommenttia:

santra kirjoitti...

Ihania löytöjä ja lahjoja. Taiteellisuus kulkee näköjään suvussa. Hienot jotenkin utuiset sävyt tuossa taulussa.

Onks muuten kyläkutsu vielä voimassa??

Sarita kirjoitti...

Juu, pappa maalasi tosi paljon. Käytti murrettuja pastellisävyjä paljon.
Kyläkutsu on edelleen voimassa! Tuutteko samaan aikaan kuin Poika ja Mini-Ä? :)

Sirja kirjoitti...

Ihania juttuja!! ♥ Voi että mä oon kade noista vanhoista esineistä, tauluista ja muista.. Oikeita aarteita! Oon ollu niin harmissani siitä, ettei meidän perheeltä/suvusta löydy semmoisia, mitä sais kotiin tuoda. Tunnearvon lisäksi niillä saa sisustukseen ihan mieletöntä särmää! :)

Sarita kirjoitti...

Aarteita tosiaan. Muutama tuollainen tuo mukavaa kontrastia ja rouheutta. Ei muuta kuin kirppiksiä kiertää jos löytyis siullekin aarteita. :)

Sirja kirjoitti...

Mä vaan osin vähän pelkään niitä vanhoja juttuja.. Ne yölliset matkalaukkujutut, muistatko ;S Mutta ehkä mä vielä rohkaistun! :) Ja sitten pitäisi vielä löytää hyviä paikkoja, missä noita aarteita myydään. Asia on ollu pohdinnassa pitkään :)

Sarita kirjoitti...

Joo muistan.. se on aina vähän riski. Olispa hauska joskus yhdessä lähtee kiertelee kirppareita. :)

Sirja kirjoitti...

No ois!! :)