perjantai 29. heinäkuuta 2011

I love Birds!

Katsoimme elokuvan Rio ja inspiroiduin kovasti! Oli pakko hakea luonnosvihko jo elokuvan aikana, piirrellä ja fiilistellä. Seuraava päivä menikin tutkiessa eri lintulajeja, erityisesti värikkäitä papukaijoja. Olen jo jonkun aikaa ollut aivan ihastunut lintuihin.

Viime vuoden omakuva muotoutui riikinkukoksi.

Diagnoosi: Outolintu, 2010


Siskoni perheen hääpäivälahjassa oli myös aivan hurmaava pieni lintu joka löysi saman tien paikkansa ison lyhdyn katolta.

Viimeisin lintunen löysi kotinsa eteisestä.

Myös kankaisiin on nyt tullut aivan ihastuttavia lintu-kuoseja.
Portfoliooni teen tulevasta vierashuoneesta ehkä kaksi versiota, vierashuoneen ja lastenhuoneen. Lastenhuoneeseen löysin aivan täydellisen kankaan. Tosin olen niin lapsellinen että voisin tehdä kankaasta verhot ihan oikeasti.


What a hoot- kangas, Harlequin

Vierashuonetta olen miettinyt pitkään. Toisaalta haluaisin sinne paljon väriä, myös kivan väriset seinät. Omenan- tai oiivinvihreät että sama väriskaala säilyy läpi talon. Turkoosiakin mietin mutta tuulikaapista on tulossa turkoosi. Toisaalta taas olisi kiva että siellä voisi värejä helposti vaihdella vaikkapa taulujen mukaan vähän niinkuin eräänlainen show room. Silloin seinät pitäisi olla neutraalit ja jotka sopii kaikkeen. Valkoista en halua ja pitkään mielessä ollut harmaa tuntuu jotenkin niin.. no harmaalta. Musta on ollut nyt kovasti pinnalla. Sitten eräällä Ikean käynnillä se vahvistui. Mustat seinät! Sen kanssa kuparia ja vaaleaa turkoosia. Huone on aika pieni joten valoa voisi tuoda vaikkapa valkoisilla kalusteilla. Kuparilla voisi tehostaa myös yhden seinän.

Love birds, Vallila

Sophia, Vallila

Jälkimmäinen Sophia-kangas pitäisi nähdä vielä livenä että näkisi onko tuo kukissa oleva sävy ihan pinkki vai meneekö koralliin päin. No onneksi tätä on vielä aikaa miettiä. Vierashuonetta aletaan tehdä vasta kun kylppäri ja toivottavasti tuulikaappi on valmis.
Isäntä lähti juuri lääkäriin. Neljättä päivää kuume ja yskii niin että kuulostaa tukehtuvan. Itselläkin kauhea yskä ja niistää saa vieläkin koko ajan. Siskon tyttö ollut kilometrin päässä mummolassaan jo viikon enkä oo päässy ollenkaan viettää aikaa hänen kanssaan.. harmittaa kovasti..

Siskoni kuvaili korvessa asumistamme hauskalla termillä: "Iiron käkkärä". Piti se oikein kirjoittaa ylös kun en ollut moista termiä aiemmin kuullut.

Terveisiä siis Iiron käkkärästä! Täällä on mukavaa.. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

...Miten niin "käkkärässä" tai korvessa?Saammehan asustaa osassa kauneinta TORNIONJOKI LAAKSOA! Ja ihanat syksyn värit ja ruska on kohta nautittvanamme!

Anonyymi kirjoitti...

Oikea termi on Iiroon käkkärässä. Olen itse luonut sanonnan joskus vuosituhannen vaihteessa. Yhdistänyt iiroossa ja käkkärän, kun kyllästyin jenkkiversioon "huitsin nevadassa".