keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Tositarina: IT´S ALL ABOUT THE SHOES

Olipa kerran sillä hetkellä huonossa hoitotasapainossa oleva diabeetikko joka teki itsensä kanssa sopimuksen että tsemppaa kovasti sokereittensa kanssa ja sitten kun verensokerimittarin keskiarvo on laskenut tiettyyn lukuun hän saisi tilata palkinnoksi ihanat kengät jotka näki helmikuussa Vagabondin liikkeessä ja jäi niistä korkean hinnan takia vain haaveilemaan.

Noh. Eräänä päivänä sitten Vagabondin uutiskirjeen saatuaan huomaa kenkien olevan alennettu. Mitäs nyt tehdään? Sokerit heittää edelleen härän pyllyä ja keskiarvo vieläkin liian korkea.
Toiveikkaana ja itsensä vakuuttaneena siitä että sokerit tasoittuisivat paremmin ihanat korallin väriset kengät jalassa, klikkaa muutaman klikkauksen ja tilaa kengät.  Itsepetostako?
Ei mene montaa päivää kun ovikello soi ja postimies kiikuttaa paketin sisälle asti kehuen samalla vanhaa matkalaukku-sohvapöytää.

Paketista paljastuu ihanuudet jotka ovat vielä ihanammat kuin muistikaan ja ihan selvästi alkaa sokeritkin heti laskea! ;)

"Jos ei näillä terveys kohene niin millä sitten?" 
Huudahtaa pikkutaivaanrannanmaalari! 

Sen pituinen se.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihanat kengät,niin siun näköset :)Toivotaan että ne sokeritki menis parempaan suuntaan nuo jalassa ;)Me tullaan ens viikolla sinne,ootteko paikkakunnalla nyt lähiviikkoina? ois ihana nähä pitkästä aikaa..:)-Katja

santra kirjoitti...

Jess! Positiivinen ajattelu on VOIMAA. :D Tosi ihanat kengät, ihan SUN. Varmasti alkaa sokerit laskemaan.

Sarita kirjoitti...

Katja: Joo, ollaan kotona. Hulabaloobat eli A ja S tulee huomenna ja lisää vieraita ens viikolla. Olis ihana nähdä! Oletteko kauan täällä?

Santra: Kyllä! Näillä paranee kaikki vaivat. :D Millos te tulette meille? Ottakaa Poikanen ja mini-Ä mukaan!

Siellä missä ananas ei kasva kirjoitti...

Söpöt kengät ja tosiaan ihan sun näköset..

Sarita kirjoitti...

Ananasrouva: Kiitos! Millo sie tuut kotiin? Just tänään ajattelin siuta kun keltaiset liljat aukesi.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ollaan me varmaan pari viikkoo ainaki..ei tiietä vielä tarkkaan..H on lomalla koko heinäkuun nii ei oo mikään kiire pois..:)-Katja

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Täällä uusi lukijasi, joka on sitä mieltä, että teit oikein hemmotellessasi itseäsi!!tervetuloa romulyyli-blogiin katselemaan minun maailmaani. toivottaa riitta sinikka.