lauantai 4. kesäkuuta 2011

Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain mustaaEteiseen saapui kauan odotettu kaappi. Mallikappale löytönurkasta. 
Kävi tuuri, olin 3 vuotta haaveillut tästä kaapista ja nyt sain viimeisen kappaleen.Antiikkikirppikseltä löysin vanhan matkalaukun sohvapöydäksi.Saman tyylinen kuin Ilvassa mutta tämä maksoi pikkuisen vähemmän.


lukko kaipaa hiukan huoltoa että menee kiinni


En ole aiemmin oikein tykännyt mustasta. Kivasti se kyllä terästää pehmeän ruskeita sävyjä. Matkalaukku tuo mukavan rouheaa tunnelmaa. Pitää keksiä siihen ehkä jotkut pyörät alle tai joku muu ratkaisu että hiukan nousisi.

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Tosi kiva toi matkalaukku-pöytä! :)

santra kirjoitti...

Näyttää hienolta, sun värejä, tosi kotoisa ja rauhallinen tunnelma. Hyvä tuuri sekä kaapin että matkalaukun suhteen. Verhokangaskin on upea, onks ne puuvillaa vai jotain raskaampaa kangasta? Meinaan et näyttäis ettei kovin ohutta kuintenkaan, kun valo ei sihtaa niin kovasti läpi. Tohon sohvalle on varmaan kiva lötkähtää!

Sarita kirjoitti...

Kiitos Elli! :)
Santrallekin kiitos! Verhokangas on aika paksua ja painavaa, vähän kuin verhoilukangasta. Sohvaan on oltu itekki tyytyväisiä.. Mukava kattoo leffoja ja pötköttää. Kahdestaan vaan jos kattoo niin "joutuu" änkee yhdessä divaaniosuudelle, muuten on liian kaukana toisesta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivan ja sun näköistä :)Tykkään kanssa pöydästä!
-JM